Tarjoamme jäsenillemme myös tänä syksynä neljä etäyhteydellä pidettävää rentoutus- ja hyvinvointihetkeä. Tunnit ohjaa luonnon ja mielen hyvinvoinnin ammattilainen Elina Lilja. Ensimmäisellä tunnilla tutustumme luonnon tutkittuihin hyvinvointi- ja terveysvaikutuksiin Metsämieli-tuokiossa.

Hyvinvointihetkien ohjaaja

Hyvinvointihetket ohjaa meille jo viime vuoden kokonaisuudesta tuttu Elina Lilja Mielenliekistä. Elina on monipuolinen mielen hyvinvoinnin ja luontolähtöisten palveluiden ammattilainen, joka kohtaa ihmiset ilolla ja valolla. Hän on toiminut vuodesta 2017 lähtien yrittäjänä tarjoten luontolähtöisiä hyvinvointi- ja palautumispalveluita sekä koulutuksia. Hänen yrityksensä Mielen liekin palveluvalikoimaan kuuluvat Metsämieli-koulutukset ja -ohjaukset, ratkaisukeskeinen lyhytterapia, työnohjauspalvelut sekä monipuoliset palautumisohjaukset: mindfulness- ja rentoutusohjaukset sekä tietoisen läsnäolon kehollisempina lajeina yin-jooga sekä asahi-terveysliikunta.

Ennen yrittäjyyttä ja sen ohella Elina toiminut lähes kaksi vuosikymmentä (1998–2018) vastuullisissa HR- ja palkanlaskentatehtävissä sekä ict-alalla henkilöstöjärjestelmien käyttöönotto- ja koulutustehtävissä.

Täällä voit lukea lisää ja tutustua tarinaan yrityksen takana.

 

”No Ihan Mahtavaa! Kiitos! Ohjaaja oli ihanan selkeä ja rauhallinen.”
– Palautteesta poimittua 2021-

Elinan lyhyet kuvaukset hyvinvointituokiosta:

Metsämielessä parasta on luonnon tarjoamat yllättävät oivallukset sekä symboliikka, joka yhdistyy monella tavoin ihmisyyteemme.

Mielestäni asahissa on parasta sen helppous ja tehokkuus. Asahi saa sekä kehon että mielen hymyilemään.

Mielestäni paras osa yin-joogasta alkaa toteutua joogamaton ulkopuolella, kun opimme kuuntelemaan ja huomioimaan paremmin sekä itseämme että muita.

Ohjattu rentoutustunti on parhaimmillaan kuin miniloma, vapauttava irtiotto arjen pyörteistä.

Ilmoittautumiset linkeistä ja kalenteristamme.

Tämä ajankohta sopi minulle ja onneksi näin siitä ilmoituksen Instagramissa. Oli tosi kiva ja pystyin jopa rentoutumaan, vaikka joogailin 3-vuotiaan kuopukseni kanssa. Kiitos siis tästä, näitä lisää ja ihanaa joulun odotusta!” – Palautteista poimittua 2021-


Syksyn rentoutus- ja hyvinvointihetket

 

 

Toteutamme hyvinvointihetket yhdessä Kuntien asiantuntijat Kumula ryn kanssa.

metsässä Elina

Mielenliekin TARJOUS jäsenillemme:

Kiitoksena yhteistyöstä haluaisin tarjota jäsenillenne edun, jolla halukkaat voivat jatkaa oman hyvinvointinsa tavoitteellista kehittämistä kanssani. Eväitä arkisiin hyvinvointitaitoihin lähiluonnon keinoin - itsetuntemuksen ja voimavarojen vahvistumista sekä palautumisen ja virkistymisen työkaluja.

 

Metsämieli-peruskurssi (5 h)

Verkossa ja omassa lähimetsässäsi Tarjoushinta 75 € (norm. 95 €)

Tarjous on käytettävissä vuoden 2022 aikana alkaviin kursseihin.

Lue lisää Metsämieli-koulutuksista:

Ilmoittaudu peruskurssille käyttämällä tarjouskoodia AMMATTILIITTO

 

 

Ajankohtaista

Marraskuun uutiskirjeotsikot

Marraskuun jäsenkirje julkaistu!

Kirjoittajalta MAL | 21.11.2022

Marraskuun jäsentiedote on lähetetty jäsenten sähköpostiin 17.11. Aiheina mm. apurahahaku, lausuntomme Kulttuurin tulevaisuustyöryhmän raportin ehdotuksiin seuraavalle hallituskaudelle, aluetapahtumien päivämääriä ja tietoa yksityisten museoiden henkilöstöedustajille.

Lue lisää

Hae apurahaa museoalan jatko- ja täydennysopintoihin sekä opinnäytetöihin 1.12. mennessä

Kirjoittajalta MAL | 11.11.2022

Myönnämme kerran vuodessa haettavaa apurahaa jäsenille täydennys- ja jatkokoulutukseen sekä opinnäytetyöhön. Vuonna 2022 apurahaa myönnetään yhteensä 5000 € (yksi apuraha á 500 €). Hae apurahaa 1.12. mennessä.

Lue lisää
Lentokone museossa

Museoalan ammattiliitto pitää tärkeänä kulttuurin aseman turvaamista yli hallituskausien

Kirjoittajalta MAL | 7.11.2022

Lausuntomme Kulttuurin tulevaisuustyöryhmän raportin ehdotuksiin seuraavalle hallituskaudelle. Raportti on erittäin tärkeä, sillä supistuvien resurssien uhatessa on kulttuurin merkitys tiedostettava aikaisempaa isommin yhteiskunnallisena voimana, uudistajana ja hyvinvointitekijänä.

Lue lisää
jäsentiedotteen otsikkosikermä

Lokakuun jäsenkirje julkaistu!

Kirjoittajalta MAL | 10.10.2022

Lokakuun jäsentiedote on lähetetty jäsenten sähköpostiin 7.10. Aiheina mm. Hyvinvointia syksyyn -tapahtumat, kannanotto opiskelijoiden harjoitteluista, aluetapahtumien päivämääriä ja infoa henkilöstöedustajille.

Lue lisää
opiskelija työssä

Museoalan ammattiliitto: Harjoittelijoita käytetään ilmaistyövoimana

Kirjoittajalta MAL | 7.10.2022

Museoalan harjoittelijan on saatava työstään palkkaa ja tehtävien tulee olla ammatillisesti mielekkäitä, linjaa Museoalan ammattiliitto tuoreessa harjoittelijasuosituksessaan. Liiton kyselyn mukaan vain joka toinen alan yliopisto-opiskelija ja joka neljäs ammattikorkeakouluopiskelija saa palkallisen harjoittelupaikan.

Lue lisää
joogamainos

Hyvinvointia syksyyn: Metsämieli – Asahi – Yin ja Mindfulness -jooga- ja rentoutushetkiä (etänä)

Kirjoittajalta MAL | 5.10.2022

Syksy pimenee ja mieli kaipaa virkistystä. Tarjoammekin jäsenillemme myös tänä syksynä neljä etäyhteydellä toteutettavaa rentoutus- ja hyvinvointihetkeä, joiden toivomme tuovan voimia ja iloa syksyyn!

Lue lisää

Museoalan ammattiliitto on nyt Green Office -toimisto!

Kirjoittajalta MAL | 4.10.2022

Meidät on hyväksytty mukaan WWF:n Green Office -järjestelmään. Olemme sitoutuneet noudattamaan Green Office -kriteereitä, ja toimistollemme on laadittu Green Office -sertifioitu ympäristöjärjestelmä.

Lue lisää
kissa ja taskukalenteri 2023

Perinteinen jäsenetu: Akava-kalenteri 2023 – tilaa omasi ajoissa!

Kirjoittajalta MAL | 19.9.2022

Nyt on hyvä aika luoda katse tulevaan ja tilata jäsenetuna Akava-kalenteri 2023. Kalenteri on ilmainen MALn jäsenille, mutta se pitää tilata. Voit tilata kalenterin ennakkoon 31.10.2022 mennessä. Kalenterit postitetaan marraskuussa. Toimi ajoissa – älä unohda!

Lue lisää
Jäsentiedote syyskuu

Syyskuun jäsenkirje julkaistu!

Kirjoittajalta MAL | 14.9.2022

Syyskuun jäsentiedote on lähetetty sähköpostiin 12.9. Ajankohtaisena muun muassa yhteystietojen tarkistus ja ryhmätyönohjaus henkilöstöedustajille. Myös perinteisen jäsenetumme eli Akava-kalenterin tilauslomake on avattu!

Lue lisää
Ihmisiä läppäreillä piirros

Luottamusmies (henkilöstöedustaja), hae syksyn työnohjausryhmään!

Kirjoittajalta MAL | 12.9.2022

Luottamusmies, henkilöstöedustaja, työsuojeluvaltuutettu – kaipaatko vertaistukea luottamustoimesi ja työsi kehittämiseksi? Hae jäsenistämme koottavaan työnohjausryhmään, jossa pohditaan ja kehitetään omaa työtä osaavan työnohjaajan johdolla.

Lue lisää
asahi etä hyvinvointi jäsenetu jooga metsämieli mindfulness rentoutus työelämä virkistys yin