Olen Tuulia-Tuulia Tummavuori ja olen juuri aloittanut työt Museoalan ammattiliitossa järjestökoordinaattorina. Taustaltani olen itsekin museoalan ammattilainen ja tutustunut ammattiliittoon aiemmin jäsenenä. Olen valmistunut maisteriksi Turun yliopistosta, jossa opiskelin historia- ja kulttuurintutkimusaineita. Minuun on saattanut aiemmin törmätä myös vaikkapa lepakkoretkellä tai maastoratsastuksella – olen innokas luontoharrastaja ja työskennellyt museoalan lisäksi erä- ja luonto-oppaana.

 

Uteliaana ihmisenä olen viihtynyt museoalalla monenlaisissa tehtävissä: olen esimerkiksi tehnyt museorakennusten kuntotarkastuksia kellareissa ryömien ja työskennellyt tutkijana niin vanhojen asiakirjojen äärellä kuin myös muistitietohankkeissa. Suurena intohimonani on ollut museoiden yleisötyö, jonka parissa työskennellessäni myös innostuin museoalan edunvalvonnasta.

Suurena intohimonani on ollut museoiden yleisötyö, jonka parissa työskennellessäni myös innostuin museoalan edunvalvonnasta.

Ammattiliittomme jäsenistö työskentelee todella monipuolisissa tehtävissä ja erilaisissa työsuhteissa. Odotan, että pääsen tutustumaan jäseniimme ja oppimaan, millaiset kysymykset alan edunvalvonnassa ovat erilaisille jäsenillemme tärkeitä.

 

Historioitsijana olen tottunut katselemaan paljon menneisyyteen, mutta järjestökoordinaattorina odotan tutustumista myös alamme tulevaisuuteen: eri puolilla Suomea tehtävään museoalan koulutukseen, opiskelijajärjestöihin ja tuleviin alan ammattilaisiin.

 

Toivon, että jäsenemme ovat rohkeasti minuun yhteyksissä toimintaamme koskevista toiveista. Minut löytää toimistoltamme Helsingin Pasilasta – ja joskus minut voi bongata lähiseudun lintutorneista.

 

Tuulia-Tuulia Tummavuori
Järjestökoordinaattori

puh. 040 554 7983
tuulia-tuulia.tummavuori@museoalanammattiliitto.fi

TT kotisivut

Ajankohtaista

Tammi-helmikuun jäsenkirje lähetetty sähköpostissa!

Kirjoittajalta MAL | 1.2.2023

MALn vuoden ensimmäinen jäsentiedote on lähetetty 31.1. Käy lukemassa ja osallistu ajankohtaisiin tapahtumiimme joko etänä tai paikan päällä.

Lue lisää
Turun yliopiston ulkokuva

Akavan Erityisalat ja Museoalan ammattiliitto: Etnologian professuuri Turun yliopistossa säilytettävä

Kirjoittajalta MAL | 19.1.2023

Saamiemme tietojen mukaan Turun yliopisto suunnittelee mittavia leikkauksia etnologian oppiaineeseen. Pahimmillaan tämä ajaisi Turussa alas koko arvostetun etnologian oppiaineen.

Lue lisää
MALn symbolikuva, salmiakki, hannunvaakuna, tähti

Vapaaehtoistyö ei saa vääristää työmarkkinoita

Kirjoittajalta MAL | 12.1.2023

Museoalan ammattiliitolta kysytään säännöllisin väliajoin ohjeistusta museoissa tehtävään vapaaehtoistyöhön. Julkaisemme uudestaan MALn kannanoton vapaaehtoistyöstä.

Lue lisää
Kuopion Joulutori

Joulukuun jäsenkirje lähetetty sähköpostissa!

Kirjoittajalta MAL | 23.12.2022

MALn vuoden viimeinen jäsentiedote on lähetetty jäsenille sähköpostiin 23.12.2022. Rauhallista joulun aikaa!

Lue lisää
prosentti ja käsi jäsenmaksuprosentista

Jäsenmaksut 2023 – prosentti laskee!

Kirjoittajalta MAL | 22.12.2022

Museoalan ammattiliiton vuoden 2023 jäsenmaksut. Prosentuaalinen jäsenmaksumme laskee!

Lue lisää
Jouluinen vihreä kuva

Toimistomme on suljettu joulun ajaksi 22.12.-5.1.

Kirjoittajalta MAL | 22.12.2022

Toimistomme on joulun vietossa 22.12.2022-5.1.2023 välisen ajan. Myös Akavan Erityisalojen toimisto on suljettu 23.12. sekä viikon 52. Jäsenpalvelun chat ja tyosuhdeneuvonta@akavanerityisalat.fi toimivat tänäkin aikana.

Lue lisää
Ihnisjoukko peukut pystyssä - suosittelen!

Suosittele jäsenyyttä

Kirjoittajalta MAL | 20.12.2022

Suosittele MALn jäsenyyttä kollegallesi ja saatte molemmat lahjakortit! Kampanja-aika 27.12.22 – 31.1.23.

Lue lisää
Tiilirakennus Porissa

Akavan Erityisalat ja Museoalan ammattiliitto: Kulttuuriperintöalan koulutus Turussa ja Porissa turvattava

Kirjoittajalta MAL | 20.12.2022

Kulttuuriperintöalan koulutuksen tulevaisuus Turussa ja Porissa huolestuttaa Museoalan ammattiliitoa. – Pelkäämme, että leikkuri iskee museo- ja kulttuuriperintöalalle elintärkeisiin koulutusohjelmiin Turun yliopiston muutosneuvotteluissa.

Lue lisää
lomake graafinen

Palkkakysely 2022 museoalan ammattilaisille

Kirjoittajalta MAL | 5.12.2022

Museoalan ammattiliitto selvittää alan palkkatietoja edunvalvontatyön tueksi. Kysely on suunnattu kaikille työssäoleville museo- ja kulttuuriperintöalan ammattilaisille. Sinun ei tarvitse olla MALn jäsen voidaksesi vastata kyselyymme.

Voit vinkata kyselystä myös kollegallesi.

Lue lisää
Luottamusmies

Muutoksen keskellä on aika vaikuttaa

Kirjoittajalta MAL | 5.12.2022

Luottamusmies on työpaikalla se tärkeä ihminen, jonka puoleen voit kääntyä työelämän ongelmatilanteissa. Luottamusmies ratkoo asioita yhdessä työnantajan kanssa, avaa suunsa muidenkin puolesta ja vie eteenpäin työehtojen hyvää toteutumista.

Lue lisää
ammattilainen ammattiliitto edunvalvonta järjestökoordinaattori kulttuuriperintö mal moniosaaja museoala työpaikka uusi