Olen Tuulia-Tuulia Tummavuori ja olen juuri aloittanut työt Museoalan ammattiliitossa järjestökoordinaattorina. Taustaltani olen itsekin museoalan ammattilainen ja tutustunut ammattiliittoon aiemmin jäsenenä. Olen valmistunut maisteriksi Turun yliopistosta, jossa opiskelin historia- ja kulttuurintutkimusaineita. Minuun on saattanut aiemmin törmätä myös vaikkapa lepakkoretkellä tai maastoratsastuksella – olen innokas luontoharrastaja ja työskennellyt museoalan lisäksi erä- ja luonto-oppaana.

 

Uteliaana ihmisenä olen viihtynyt museoalalla monenlaisissa tehtävissä: olen esimerkiksi tehnyt museorakennusten kuntotarkastuksia kellareissa ryömien ja työskennellyt tutkijana niin vanhojen asiakirjojen äärellä kuin myös muistitietohankkeissa. Suurena intohimonani on ollut museoiden yleisötyö, jonka parissa työskennellessäni myös innostuin museoalan edunvalvonnasta.

Suurena intohimonani on ollut museoiden yleisötyö, jonka parissa työskennellessäni myös innostuin museoalan edunvalvonnasta.

Ammattiliittomme jäsenistö työskentelee todella monipuolisissa tehtävissä ja erilaisissa työsuhteissa. Odotan, että pääsen tutustumaan jäseniimme ja oppimaan, millaiset kysymykset alan edunvalvonnassa ovat erilaisille jäsenillemme tärkeitä.

 

Historioitsijana olen tottunut katselemaan paljon menneisyyteen, mutta järjestökoordinaattorina odotan tutustumista myös alamme tulevaisuuteen: eri puolilla Suomea tehtävään museoalan koulutukseen, opiskelijajärjestöihin ja tuleviin alan ammattilaisiin.

 

Toivon, että jäsenemme ovat rohkeasti minuun yhteyksissä toimintaamme koskevista toiveista. Minut löytää toimistoltamme Helsingin Pasilasta – ja joskus minut voi bongata lähiseudun lintutorneista.

 

Tuulia-Tuulia Tummavuori
Järjestökoordinaattori

puh. 040 554 7983
tuulia-tuulia.tummavuori@museoalanammattiliitto.fi

TT kotisivut

Ajankohtaista

kissa ja taskukalenteri 2023

Perinteinen jäsenetu: Akava-kalenteri 2023 – tilaa omasi ajoissa!

Kirjoittajalta MAL | 19.9.2022

Nyt on hyvä aika luoda katse tulevaan ja tilata jäsenetuna Akava-kalenteri 2023. Kalenteri on ilmainen MALn jäsenille, mutta se pitää tilata. Voit tilata kalenterin ennakkoon 31.10.2022 mennessä. Kalenterit postitetaan marraskuussa. Toimi ajoissa – älä unohda!

Lue lisää
Jäsentiedote syyskuu

Syyskuun jäsenkirje julkaistu!

Kirjoittajalta MAL | 14.9.2022

Syyskuun jäsentiedote on lähetetty sähköpostiin 12.9. Ajankohtaisena muun muassa yhteystietojen tarkistus ja ryhmätyönohjaus henkilöstöedustajille. Myös perinteisen jäsenetumme eli Akava-kalenterin tilauslomake on avattu!

Lue lisää
Ihmisiä läppäreillä piirros

Luottamusmies (henkilöstöedustaja), hae syksyn työnohjausryhmään!

Kirjoittajalta MAL | 12.9.2022

Luottamusmies, henkilöstöedustaja, työsuojeluvaltuutettu – kaipaatko vertaistukea luottamustoimesi ja työsi kehittämiseksi? Hae jäsenistämme koottavaan työnohjausryhmään, jossa pohditaan ja kehitetään omaa työtä osaavan työnohjaajan johdolla.

Lue lisää
Saunavasta ja teksti kulttuuriperintöstrategia 2030

Suomen ensimmäisen kulttuuriperintöstrategian lausuntokierros päättyi elokuussa

Kirjoittajalta MAL | 6.9.2022

Tavoitteena on laatia valtioneuvoston periaatepäätös vuoteen 2030 ulottuvaksi kulttuuriperintöstrategiaksi, jossa kulttuuriperintö on voimavara tulevaisuuden kestäville ratkaisuille yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla.

Lue lisää
ihmisiä seminaarisalissa

Uuden museomääritelmän hyväksyminen oli läpinäkyvyyden riemujuhlaa

Kirjoittajalta MAL | 5.9.2022

Keskiviikkona 24. elokuuta 2022 kansainvälinen museoneuvosto ICOM hyväksyi yleiskokouksessaan Prahassa historiallisesti uuden museomääritelmän.

Lue lisää
uutiskirjenostoja elokuu 2022

Elokuun uutiskirje julkaistu!

Kirjoittajalta MAL | 23.8.2022

Elokuun jäsentiedote on lähetetty jäsenille 19.8. sähköpostitse. Loppukesän aiheita mm. Paras mahdollinen museoharjoittelu -webinaari, jäsenetuja ja uuden järjestökoordinaattorin esittäytyminen.

Lue lisää

Uusi järjestökoordinaattori esittäytyy

Kirjoittajalta MAL | 19.8.2022

Uusi järjestökoordinaattorimme FM Tuulia-Tuulia Tummavuori on aloittanut työt. -Taustaltani olen itsekin museoalan ammattilainen ja tutustunut ammattiliittoon aiemmin jäsenenä, kertoo Tuulia-Tuulia.

Lue lisää
Kooste heinäkuun uutiskirjeotsikoista

Heinäkuun uutiskirje julkaistu!

Kirjoittajalta MAL | 4.7.2022

Heinäkuun jäsentiedote on lähetetty 4.7. sähköpostitse. Keskikesän aiheina mm. harjoittelukannanotto, kunta-alan sopimus, etätyökysely ja toimiston kuulumisia!

Lue lisää
Työntekijä pöydän äärellä puhelimessa

MALn uusi järjestökoordinaattori valittu

Kirjoittajalta Katariina | 28.6.2022

Avoinna ollut järjestökoordinaattorin tehtävä kiinnosti hakijoita. Uudeksi järjestökoordinaattoriksi on valittu FM Tuulia-Tuulia Tummavuori, joka aloittaa tehtävässä 15.8.2022.

Lue lisää
Logot Akava, Akavan Erityisalat ja Museoalan ammattiliitto sekä kuvituselementit (MAL-kukat)

Kattojärjestömme Akavan Erityisalat vaatii avointa ja reilua puheenjohtajavaalia Akavaan

Kirjoittajalta MAL | 20.6.2022

– Jäsenillemme on tärkeää, että Akava ajaa tasa-arvokysymyksiä ja myös heikommassa työmarkkina-asemassa olevien akavalaisten asiaa. Näistä näkökulmista tarkastelemme jälleen kaikkia puheenjohtajaehdokkaita, sanoo Akavan Erityisalat.

Lue lisää
ammattilainen ammattiliitto edunvalvonta järjestökoordinaattori kulttuuriperintö mal moniosaaja museoala työpaikka uusi