tammikuu, 2022

21tammi09:0010:00MALn ammattilaisaamut: KonservaattoritWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Museoalan ammattiliitto järjestää etätapaamisia museoalan eri ammattiryhmien kanssa. Vuoden 2022 tapaamiset aloitetaan konservaattoreiden aamulla. Ammattilaisaamu toteutetaan yhteistyössä Pohjoismaisen Konservaattoriliiton Suomen osaston PKLn kanssa. Konservaattori, tervetuloa mukaan!

Tule mukaan keskustelemaan kollegoiden kanssa ja pohtimaan yhdessä MALn kanssa mitä tarpeita konservaattoreilla on ja miten MAL ammattijärjestönä voisi niihin parhaiten vastata. Keskustelua vetävät MALn toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä ja MALn hallituksen konservaattoriedustaja ja PKLn jäsen Marleena Vihakara.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki konservaattoreina työskentelevät tai alan koulutuksen saaneet MALn jäsenet sekä muut MALn toiminnasta kiinnostuneet konservaattorit.

Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon; klikkaa vain alla olevaa Teams-linkkiä liittyäksesi tapaamiseen. Tervetuloa ammattilaisaamuun!

Konservaattori, kaipaatko työssäsi vertaistukea? Hae MALn jäsenistä koottavaan konservaattoreiden työnohjausryhmään keväällä 2022. Lue lisää ja hae 24.1. mennessä!

LIITY TEAMS-TAPAHTUMAAN

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä (toimisto lomalla 23.12.2021-7.1.2022)
katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:00