helmikuu, 2022

18helmi09:0010:00Armoa! Jaksamista arkeenWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU 18.2. KLO 8.30 MENNESSÄ

Huomaatko helposti takertuvasi asioihin, jotka olisivat voineet mennä paremminkin? Tuntuuko, että muilla asiat ovat paremmin? Annatko itsellesi tarvitsemaasi huomiota? Et ole kokemuksesi kanssa yksin.

Olemme helposti itsellemme kriittisempiä kuin mitä olisimme koskaan toisille. Entä jos voisit oppia myötätuntoista suhtautumista itseesi? Itsemyötätunto on myönteinen psykologinen resurssi ja taito, jonka avulla voit parantaa yhteyttä itseesi ja ihmisiin ympärilläsi. Webinaarissa opit tunnistamaan sekä hyödyntämään armollisuutta käytännön tekoina sekä itsesi johtamisen työkaluna.

KOULUTTAJA
Krista Kohtakangas (HTT) on työelämän armollisuudesta väitellyt työhyvinvoinnin ja johtamisen kehittäjä. Hänelle on tärkeää antaa ihmisille oivalluksia itsensä johtamisen kyvyistä ja rohkaista ihmisiä välittämään itsestään ja toisistaan. Työssään Lapin yliopistossa hän kehittää digiajan työskentelyn sujuvuutta kunnissa, yrityksissä ja muissa organisaatioissa.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne.

OHJEET ZOOM-WEBINAARIIN:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Koulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat.

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:00