lokakuu, 2021

04loka16:0017:30Asiantuntijan työllistymistä tukevat ilmiöt ja teematWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN!

Tavoite ja sisältö:

Asiantuntija parantaa työllistymistään perehtymällä ajankohtaisiin ilmiöihin ja teemoihin, joista kouluttaja Liisa Siitonen Xennek Oy:stä kertoo.

Aiheet liittyvät LinkedIn:in mahdollisuuksiin, alustatalouteen, oman osaamisen kehittämiseen, henkilöbrändin rakentamiseen, sosiaaliseen asiantuntijuuden myymiseen sekä uravaihtoehtoihin. Ajankohtaisia ilmiöitä ovat videon tärkeys, kyky osata sanoittaa omaa osaamista sekä löydetyksi tuleminen. Työllistymisen teemoja ovat uravalmennukset, sparraukset sekä urasuunnittelu.

Tule kuulemaan mitä nämä kaikki tarkoittavat! 

Kouluttaja: Liisa Siitonen / Xennek Oy

Liisa on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät: www.linkedin.com/in/liisasiitonen/

Huom! Webinaarista ei tehdä tallennetta!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Maanantai) 16:00 - 17:30