syyskuu, 2021

21syys16:0017:30Auts! – Työtapaturmat työelämässä – mitä on hyvä tietää, jos sattuu?WebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.9.

Tavoite ja sisältö:

Aina voi sattua, työtapaturma voi yllättää! Työelämä on muuttunut, töitä tehdään monipaikkaisesti ja -aikaisesti sekä yrityksen toimitiloissa että kotona tai kesäasunnon laiturinnokassa. Jos jotain sattuu, kuka korvaa? Mikä on oma vastuusi? Miten hakea korvauksia? Tule kuulemaan ja kyselemään työelämään liittyvien tapaturmien korvaamisista, vastuista ja juridisista faktoista juristimme, työmarkkinalakimies Anna Zibellinin johdolla.

Kouluttaja: Anna Zibellini, työmarkkinalakimies / Akavan Erityisalat

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

– Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.

– Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.

– Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.

– Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.

– Vaikka Zoomin ympärillä on puhuttu paljon tietoturvariskeistä, olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!

Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi.

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Tiistai) 16:00 - 17:30