elokuu, 2021

31elo16:0017:30Clubhouse – Mistä uudessa somepalvelussa on kyse?WebinaariTapahtumatyyppi:Muu kategoria

Tapahtuman tiedot

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.8.

Kohderyhmä: kaikki Akavan Erityisalojen jäsenet

Tavoite ja sisältö:

Ääneen ja puheeseen perustuva uusi somepalvelu Clubhouse on keskustelua eri aiheille avatuissa huoneissa. Clubhousea käytetään mobiilisovelluksella, joka on nyt saatavissa sekä iPhone- että Android- puhelimiin. Tällä hetkellä sovelluksen saa käyttöönsä toisen henkilön kutsumana ja käyttö on maksutonta.

Keskusteluja eri aiheista voi kuunnella vain suorana lähetyksenä ja keskusteluun voi liittyä kuka tahansa. Aiheet vaihtelevat tekniikasta, viestinnästä, markkinoinnista, urheilusta, viihteestä tai oikeastaan mistä tahansa aiheesta.

Työroolissa ja asiantuntijana voit rakentaa omaa henkilöbrändiäsi ja osallistua oman alasi keskusteluihin. Tule oppimaan uudesta somekanavasta! 

Kouluttaja: Liisa Siitonen / Xennek Oy.

Liisa on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät: www.linkedin.com/in/liisasiitonen/

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

– Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.

– Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.

– Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.

– Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.

– Vaikka Zoomin ympärillä on puhuttu paljon tietoturvariskeistä, olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!

Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi.

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Tiistai) 16:00 - 17:30