huhtikuu, 2022

05huhti18:0019:30Coollan urailta: LinkedIn ja Clubhouse verkostoitumisen apunaHybriditilaisuusTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

LinkedInissä on jo yli miljoona suomalaista, mutta mikä ihme on Clubhouse? Uraillassa pääset tutustumaan molempiin sosiaalisen median kanaviin syvällisesti. Kouluttaja Liisa Siitonen on markkinointiviestinnän ammattilainen, joka innostaa sinut somen käyttöön!

Tunnet itse oman urasi parhaiten. Uraillassa saat vinkkejä oman näkyvyytesi nostattamiseen ja kuinka voit tuoda esiin omaa asiantuntemustasi LinkedIn- ja Clubhouse-somepalveluissa. Opit myös kertomaan tarinan omasta työurastasi.

LinkedIn ja Clubhouse ovat erinomaisia verkostoitumisalustoja ja niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Kuulet, miksi juuri nämä kanavat toimivat hyvin verkostoitumisessa ja saat vinkkejä verkostoitumiseen. Uraillan jälkeen olet rohkeampi ja valmiimpi verkostoituja!

PUHUJA:
Markkinointiviestinnän, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija Liisa Siitonen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Coollan uraportaalin kautta. Tunnuksen ja salasanan palveluun löydät jäsenen verkkoasioinnista.

Aika

(Tiistai) 18:00 - 19:30