lokakuu, 2021

26loka09:3017:00Gradu- ja opinnäytetyö­retriittiWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU MUKAAN VIIMEISTÄÄN 19.10.

Kohderyhmä: opiskelijat

Tavoite ja sisältö:

Painaako opinnäytetyön deadline päälle, mutta kirjoitusmotivaatio on hieman hukassa? Tai tuntuuko, että kaipaisit vertaistukea ja ohjausta hyvän työskentelyrytmin löytämiseksi? Miltä kuulostaisi tehdä ensin supertehokas opintopäivä ja päättää rupeama rentouttavaan lempeään joogaharjoitukseen?

Osallistu opinnäytetyöretriittiin omalta etäopiskelupisteeltäsi!

Etäretriitillä opitaan tuotteliaista työskentelytavoista sekä oman ajankäytön johtamisesta. Tavoitteena on häiriöttömän työhön syventymisen ja tehokkaiden menetelmien avulla oppia vähentämään työn tai opintojen aiheuttamaa stressiä.

Etätyöretriitille tuodaan mukana omat päivän työt, joita tehdään itsenäisesti, mutta muiden jäsenten seurassa ja ohjatusti. Päivä on jaettu useampaan työskentelyjaksoon fasilitoitua hiljaista työskentelyä. Etäretriitti koostuu lyhyestä perehdytyksestä, rytmitetyistä työskentelyjaksoista sekä tauoista. Päivän päätteeksi rauhoitutaan ammattilaisen vetämän restoratiivisen joogan parissa, joka rauhoittaa hermostoa ja antaa kehon vapauttaa stressiä levossa.

Retriitiltä mukaan saat vinkkejä tehokkaista työskentelytavoista, valmiuksia oman työskentelytekniikan kehittämiseen sekä arvokkaan kokemuksen oman mielen hoitamisesta. Etäretriittipäivä on hiljaista työskentelyä eli ethän sovi mitään puheluita tai muita etätapaamisia päivälle! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta.

Ohjelma:

9.30 -12.00 Työskentelyä
12.00–13.00 Lounastauko
13.00-16.00 Työskentelyä
16.00-17.00 Restorativiinen jooga, Sagayoga
17.00 Etätyöretriitti päättyy

Opinnäytetyöretriitti on jäsenille avoin ja maksuton. Mukaan mahtuu 100 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ole siis nopea!

Kouluttaja: Hanna-Mari Koski, palvelupäällikkö, Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Tiistai) 09:30 - 17:00