toukokuu, 2021

06touko09:3017:00Gradu- ja opinnäytetyö-retriittiWebinaariZoomTapahtumatyyppi:Muu kategoria

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Painaako opinnäytetyön deadline päälle, mutta kirjoitusmotivaatio on hieman hukassa? Tai tuntuuko, että kaipaisit vertaistukea ja ohjausta hyvän työskentelyrytmin löytämiseksi? Miltä kuulostaisi tehdä ensin supertehokas opintopäivä ja päättää rupeama rentouttavaan lempeään joogaharjoitukseen?

Osallistu opinnäytetyöretriittiin omalta etäopiskelupisteeltäsi!

Etäretriitillä opitaan tuotteliaista työskentelytavoista sekä oman ajankäytön johtamisesta. Tavoitteena on häiriöttömän työhön syventymisen ja tehokkaiden menetelmien avulla oppia vähentämään työn tai opintojen aiheuttamaa stressiä.

Etätyöretriitille tuodaan mukana omat päivän työt, joita tehdään itsenäisesti, mutta muiden jäsenten seurassa ja ohjatusti. Päivä on jaettu useampaan työskentelyjaksoon fasilitoitua hiljaista työskentelyä. Etäretriitti koostuu lyhyestä perehdytyksestä, rytmitetyistä työskentelyjaksoista sekä tauoista. Päivän päätteeksi rauhoitutaan ammattilaisen vetämän restoratiivisen joogan parissa, joka rauhoittaa hermostoa ja antaa kehon vapauttaa stressiä levossa. 

Retriitiltä mukaan saat vinkkejä tehokkaista työskentelytavoista, valmiuksia oman työskentelytekniikan kehittämiseen sekä arvokkaan kokemuksen oman mielen hoitamisesta. Etäretriittipäivä on hiljaista työskentelyä eli ethän sovi mitään puheluita tai muita etätapaamisia päivälle! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta.

OHJELMA:

9.30 -12.00 Työskentelyä

12.00–13.00 Lounastauko

13.00-16.00 Työskentelyä

16.00-17.00 Restorativiinen jooga, Sagayoga

17.00 Etätyöretriitti päättyy

Retriitin vetäjänä toimii Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry:n palvelupäällikkö Hanna-Mari Koski.

Opinnäytetyöretriitti on jäsenille avoin ja maksuton. Mukaan mahtuu 100 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ole siis nopea!

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Torstai) 09:30 - 17:00

Sijainti

Zoom