maaliskuu, 2021

19maalis13:0015:30Humanisti Huipulle -työelämä-tapahtumaWebinaariZoomTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Humanisti jatkaa matkaansa huipulle myös tänä vuonna. Tämä inspiroiva tapahtuma järjestetään Zoomissa perjantaina 19. maaliskuuta. Ilmoittaudu mukaan ajoissa ja tule kuulemaan ja keskustelemaan humanistien työuran kannalta tärkeistä teemoista. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

OHJELMA:

13.00 Tapahtuma alkaa

13.15 Mitä olisin toivonut tietäväni humanistien kilpailueduista bisneksessä, kun valmistuin / Mikko Leskelä, teologi, rahoitustieteilijä, konsultti

Esityksessään Leskelä kertoo kokemuksistaan ja havainnoistaan siitä, miten ihmistieteiden edustajien kannattaa itsensä markkinoida yksityisen sektorin vaativimpiin töihin, ja miten tehtäviin valmistautua jo opiskellessa. Leskelä on etujoukoissa ollut luomassa ihmistieteitä soveltavaa strategiakonsultointia ja vetää nykyään konsulttiyhtiötä, joka palkkaa pääasiassa ihmistieteilijöitä.

Mikko Leskelä, 44, on teologi ja rahoitustieteilijä, joka on tehnyt jo yli 20-vuotisen uran suomalaisten suuryritysten parissa: ensin sisäisenä asiantuntijana, nykyään konsulttina. Leskelän perustama yritys Noren Oy on Suomen suurimpia yrityksiä palveleva strategiakonsulttitoimisto, joka työllistää toistakymmentä ihmistieteilijää. Leskelä julkaisi syksyllä 2020 kirjan Bisnesantropologia ja muut ihmistieteet strategiatyössä (Alma Talent).

14.15 Uraunelmat todeksi – kuinka muotoilla rohkeasti itsesi näköistä urapolkua / Paula Helle, Workday Designersin perustaja ja työpäivämuotoilija

Muuttuva työelämä voi näyttäytyä epävarmana ja vaativana, mutta kun sitä katsoo toisesta näkökulmasta, se tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia ja kiehtovia urapolkuja. Humanistit ovat inhimillistyvän työelämän superosaajia, joilla on muuttuvilla työmarkkinoilla paljon tilausta. Puheenvuoro haastaa kuulijat omien vahvuuksien näkemiseen ja uramahdollisuuksien tunnistamiseen, ja antaa eväitä oman näköisen urapolun rakentamiseen pienten kokeilujen avulla.

Workday Designersin perustaja ja työpäivämuotoilija Paula Helle on työelämän kehittäjä, jonka erityisosaamista on työntekijäkokemuksen kehittäminen muotoilun keinoin sekä ihmisten valmentaminen oman työnsä neuvokkaiksi muotoilijoiksi. Paula on kokenut ja pidetty puhuja, kouluttaja ja fasilitaattori, joka haluaa tehdä isoistakin muutoksista ihmisten kokoisia.

15.30 Tapahtuma päättyy

Mikon ja Paulan lisäksi humanistia huipulle ohjaavat ja tapahtuman järjestävät Akavan Erityisalat, Kieliasiantuntijat ry, Museoalan ammattiliitto MAL ry, Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry ja Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry.

Tilaisuuden Facebook-tapahtuma

Aika

(Perjantai) 13:00 - 15:30

Sijainti

Zoom