marraskuu, 2022

30marras16:3017:30Hyvinvointia syksyyn: Mindfulness ja rentoutusWebinaariTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU TILAISUUTEEN

TTarjoamme jäsenillemme myös syksyn 2022 aikana neljä etäyhteydellä pidettävää rentoutus- ja hyvinvointihetkeä. Tunnit ohjaa luonnon ja mielen hyvinvoinnin ammattilainen Elina Lilja. Neljännellä eli viimeisellä tunnilla 30.11. klo 16.30-17.30 keskitymme rentouttavaan Mindfulnessiin.

Meillä on arkipäivässä paljon stressikuormaa, kiireen tunnetta ja hälytystilaamme ylläpitäviä aistiärsykkeitä. Meistä jokainen hyötyy rentoutumis- ja läsnäolon taitojen vahvistamisesta. Se suojaa meitä haitalliselta stressiltä ja vaikuttaa siten hyvinvointiimme ja terveyteemme.

Ohjattu rentoutushetki johdattaa pysähtymään ja astumaan tietoisen läsnäolon maailmaan. Hakeudumme kohti kokonaisvaltaista kehon ja mielen rentoutumista rauhoittavien hengitysharjoitusten, meditaation sekä mielikuvaharjoitusten avulla. Harjoitteet tehdään istuen tai makuulla. Tunnin aikana saatamme liikkua lempeästi, mutta varsinaisia kehoa venyttäviä asentoja ei tehdä.

Rentoutustunti on kuin miniloma, vapauttava irtiotto arjen pyörteistä. Tietoisuus- ja läsnäolon taidot auttavat mm. stressinhallinnassa, parantavat unen laatua ja palautumiskykyä sekä voimistavat tyytyväisyyttä elämään.

Mitä varusteita tarvitsen?

Varusteiksi riittää rento vaatetus, pehmeä alusta (matto tai joogamatto) sekä viltti ja tyyny.

Tunti pidetään etänä Zoom-sovelluksella. Tarvitset siis nettiyhteydellä varustetun tietokoneen tai älypuhelimen (+kuulokkeet). Suosittelemme lataamaan Zoom-sovelluksen helpompaa käyttöä varten. Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Ohjaaja:

Tunnin ohjaa Elina Lilja (Mielen liekki). Elina on mielen hyvinvoinnin ammattilainen, Metsämieli-kouluttaja ja lyhytterapeutti Hauholta. Palveluihin kuuluvat myös meditaatio- ja rentoutusohjaukset sekä tietoisuutta ja läsnäoloa lisäävinä liikuntamuotoina tasapainottavaa yin-joogaa sekä terveysliikuntana tunnettua asahia. 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen:

Tunnille mahtuu mukaan max. 45 MALn jäsentä, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Hyvinvointituokio toteutetaan yhdessä Kuntien asiantuntjat – Kumula ryn kanssa.

Ilmoittautuminen on avoinna 30.11. klo 15 saakka tai kunnes paikat täyttyvät. Ole siis nopea!

Tervetuloa mukaan!

Syksyn etänä toteutettavat rentoutus- ja hyvinvointihetket:
Hyvinvointia syksyyn:
🍁 KE 12.10. klo 16.30–17.30 Metsämieli jooga ja rentoutushetki
🍁 KE 2.11. klo 16.30–17.30 Asahi (niska-, selkä- ja hartiaseudun kehonhuolto)
🍁 KE 16.11. klo 16.30–17.30 Yin-jooga
🍁 KE 30.11. klo 16.30–17.30 Mindfulness ja rentoutus

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä
katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi
puh. 040 7747 620

Aika

(Keskiviikko) 16:30 - 17:30