maaliskuu, 2022

31maalis16:0017:30Ideoinnista eteenpäinWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU 31.3. KLO 15.30 MENNESSÄ

Innostava kehittämistilaisuus takana, järjestäjillä hallussa kasa post-it-lappuja ja osallistujat ovat ideoineet päänsä pyörryksiin. Mitä seuraavaksi tapahtuu?

Ideointivaiheessa on tarkoitus tuottaa suuri määrä ideoita, jotka ratkaisevat jonkin ongelman tai vastaavat johonkin tarpeeseen. Joskus ideat eivät kuitenkaan toteudu käytännössä tai yhdistettyinä ne hioutuvat kulmiltaan niin pyöreiksi, ettei niistä synnykään mitään uutta. Webinaari innostaa katsomaan ideoinnin tuloksia uusin silmin ja rohkaisee tekemään valintoja ja rajauksia. Saat webinaarista käytännön tietoa ja vinkkejä ideoiden jatkotyöstöön sekä siihen, miten ideat viedään käytäntöön.

Webinaarissa on tilaa myös ajattelua virittäville harjoituksille, kommentoinnille sekä kysymyksille.

KOULUTTAJA:
Tuomas Tirkkonen on teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) sekä tradenomi (ylempi AMK). Tirkkosen tavoitteena on lisätä luovuutta työelämään. Hän hyödyntää kehittämisessä taidelähtöisiä menetelmiä ja tekee yhteistyötä eri taiteenalojen ammattilaisten kanssa.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne.

OHJEET ZOOM-WEBINAARIIN:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Koulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat.

Aika

(Torstai) 16:00 - 17:30