toukokuu, 2023

17touko12:0014:30Jäsenten lounastreffit HelsingissäHelsinkiRavintola Vltava (kabinetti)Tapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

Tervetuloa Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliiton ja Kumulan yhteisille lounastreffeille Helsinkiin keskiviikkoan 17.5.2023 klo 12.00 ravintola Vltavaan! Tule nauttimaan lounasta, vaihtamaan kuulumisia ja verkostoitumaan kollegoiden kanssa!

Lounaalla keskustelemmme mm. kunta-alan paikallisista järjestelyeristä ja kesäkuun palkankorotuksesta sekä vaihdamme kuulumisia. Tilaisuus on luonteelta rento ja kaikki mielipiteet ovat sallittuja. 

Jos kollegasi ei ole vielä MALn jäsen, mutta haluaa liittyä, voit pyytää myös hänet mukaan! Jäsenhakemuksen täyttäminen onnistuu paikan päällä lounastilaisuudessa tai nettisivujen kautta. Voit siis ottaa mukaasi järjestäytymättömän, jäsenkelpoisen työ- tai opiskelukaverisi ja tarjoamme lounaan myös hänelle.

Kaverisi liittyessä jomman kumman yhdistyksen jäseneksi hän saa 20 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin ja sinä saat 50 euron arvoisen Superlahjakortin Akavan Erityisaloista. 

Kutsu lounaalle on lähetetty sähköpostitse kaikille Helsingissä asuville tai työskenteleville jäsenillemme. Lounaalle ovat tervetulleita myös Helsingissä tuolloin käymässä olevat muualla asuvat jäsenemme.

MAL tarjoaa lounaan, ilmoittauduthan ennakkoon maanantaina 11.5. klo 15 mennessä tästä. Tarvitsemme ennakkoilmoittautumisen ravintolaa varten, sillä paikkoja on rajoitetusti. (Ilmoittautuminen on keskitetysti Kumulan Eventilla-ojelman kautta).
Nähdään lounaalla!

Aika: ke 17.5.2023 klo 12.00 – 14.30

Paikka: Ravintola Vltava, Elielinaukio 2, 00100 Helsinki (keskusta)

Aika

(Keskiviikko) 12:00 - 14:30

Sijainti

Ravintola Vltava (kabinetti)

Elielinaukio 2