toukokuu, 2023

11touko11:3013:30Jäsenten lounastreffit VantaallaVantaaRavintola ZillaTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

Tervetuloa Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliiton ja Kumulan yhteisille lounastreffeille Vantaalle torstaina 11.5.2023 klo 11.30 ravintola Zillaan! Tule nauttimaan lounasta, vaihtamaan kuulumisia ja verkostoitumaan kollegoiden kanssa!

Lounaalla keskustelemmme mm. kunta-alan paikallisista järjestelyeristä ja kesäkuun palkankorotuksesta sekä vaihdamme kuulumisia. Tilaisuus on luonteelta rento ja kaikki mielipiteet ovat sallittuja. 

Jos kollegasi ei ole vielä MALn jäsen, mutta haluaa liittyä, voit pyytää myös hänet mukaan! Jäsenhakemuksen täyttäminen onnistuu paikan päällä lounastilaisuudessa tai nettisivujen kautta. Voit siis ottaa mukaasi järjestäytymättömän, jäsenkelpoisen työ- tai opiskelukaverisi ja tarjoamme lounaan myös hänelle.

Kaverisi liittyessä jomman kumman yhdistyksen jäseneksi hän saa 20 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin ja sinä saat 50 euron arvoisen Superlahjakortin Akavan Erityisaloista. 

Kutsu lounaalle on lähetetty sähköpostitse kaikille Vantaalla asuville tai työskenteleville jäsenillemme. Lounaalle ovat tervetulleita myös Vantaalla tuolloin käymässä olevat muualla asuvat jäsenemme.

MAL tarjoaa lounaan, ilmoittauduthan ennakkoon maanantaina 9.5. klo 15 mennessä tästä. Tarvitsemme ennakkoilmoittautumisen ravintolaa varten, sillä paikkoja on rajoitetusti. (Ilmoittautuminen on keskitetysti Kumulan Eventilla-ojelman kautta).
Nähdään lounaalla!

Aika: to 11.5.2023 klo 11.30 – 13.30

Paikka: Ravintola Zilla, Kielotie 14, 01300 Vantaa (Tikkurila)

Aika

(Torstai) 11:30 - 13:30

Sijainti

Ravintola Zilla

Kielotie 14