huhtikuu, 2021

27huhti09:0011:00Johda tavoitteellisesti omaa työtäsiWebinaariZoom Järjestäjä: Akavan Erityisalat Tapahtumatyyppi:Muu kategoria

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU MUKAAN VIIMEISTÄÄN 27.4. klo 8.30

Webinaarissa annetaan vinkkejä, miten johtaa paremmin omaa työtään ja kehittää työtapojaan. Koulutuksen aikana pohditaan työn suunnittelua, tavoitteellista työskentelyä, työtapojen kehittämistä ja menetelmien jatkuvaa parantamista.

Katso koulutuksen esittelyvideo

KOULUTTAJAT: Tuuli Pesonen ja Vesa Kangasperko / Talent Base Oy.

Tuuli on ketterien menetelmien syväosaaja, valmentaja ja kouluttaja, jonka sydäntä lähellä ovat erilaisten työpajojen fasilitointi sekä työn sujuvuuden parantaminen.

Vesa on erittäin kokenut johtamisvalmentaja ja ketterä toiminnan kehittäjä.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne.

OHJEET ZOOM-WEBINAARIIN:

– Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Käytä sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.

– Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.

– Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä videokuvat.

– Osallistujalista ja videokuvat osallistujista eivät näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat- tai Q&A-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.

– Vaikka Zoomin ympärillä on puhuttu paljon tietoturvariskeistä, olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!

– Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä webinaarialustaan liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Tiistai) 09:00 - 11:00

Sijainti

Zoom

Järjestäjä

Akavan Erityisalat