marraskuu, 2021

10marras09:0011:00Luottamus itseohjautuvuuden rakentamisessaWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN VIIMEISTÄÄN 9.11.

Itseohjautuvuudesta puhutaan paljon, mutta mitä se tarkoittaa ja mitä se vaatii toimiakseen? Ilman selkeää suuntaa ja yhteisesti sovittuja sääntöjä emme voi olla itseohjautuvia.

Tässä webinaarissa opit, mitkä rakenteet ja mekanismit mahdollistavat itseohjautuvuuden ja miten voit silti epäonnistua, jos ihmisten hyvinvointi ja luottamus ei ole kunnossa.

Sisältö:

  • Turvallinen toimintaympäristö
  • Psykologinen turvallisuus ja sisäinen motivaatio
  • Onnistumisen mahdollistajat
  • Keskustelua (1/2h)

Kouluttajat: Reni Waegelein ja Vesa Purho, Loihde Advisory Oy

Reni on kokenut johtaja ja muutoksentekijä kenellä on kokemusta oman organisaation ketteröittämisestä CIO roolissa.

Vesa on ketterien menetelmien syväosaaja, valmentaja ja kouluttaja, jonka sydäntä lähellä ovat ihmiset sekä työn sujuvuuden parantaminen.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Keskiviikko) 09:00 - 11:00