huhtikuu, 2022

01huhti09:0010:00MALn ammattilaisaamut: ArkeologitWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Museoalan ammattiliitto järjestää etätapaamisia museoalan eri ammattiryhmien kanssa. Olemme tavanneet museonjohtajia, yleisötyöntekijöitä ja vuoden 2022 tapaamiset aloitetiin konservaattoreiden tapaamisella.

Arkeologien ammattilaisaamu toteutetaan yhteistyössä Suomen Arkeologisen Seuran kanssa kanssa. Arkeologi, tervetuloa mukaan!

Tule mukaan keskustelemaan kollegoiden kanssa ja pohtimaan yhdessä Museoalan ammattiliitto MALn ja Suomen arkeologisen seuran edustajien kanssa mitä tarpeita arkeologeilla on ja miten MAL ammattijärjestönä ja Suomen arkeologinen seura voisi niihin parhaiten vastata. Keskustelua vetävät MALn toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä ja Suomen arkeologisen seuran puheenjohtaja Sanna Lipkin.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki arkeologina työskentelevät MALn ja/tai Suomen arkeologisen seuran jäsenet sekä muut MALn toiminnasta kiinnostuneet arkeologit.

Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon; klikkaa vain alla olevaa Teams-linkkiä liittyäksesi tapaamiseen. Tervetuloa ammattilaisaamuun!

LIITY TEAMS-TAPAHTUMAAN

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä
katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:00