elokuu, 2022

26elo09:0010:00MALn ammattilaisaamut: KonservaattoritWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Museoalan ammattiliitto on järjestänyt vuonna 2022 jo useampia etätapaamista konservaattoreille. Tapaamisessa on keskusteltu vilkkaasti ja toiveena on keskustelun jatkaminen. Sovimme syyskauden ensimmäisen eli jo seitsemännen etäaamukahvin pidettäväksi perjantaina 26.8.2022 klo 9 – 10.

Tule siis taas mukaan keskustelemaan kollegoiden kanssa ja pohtimaan yhdessä MALn kanssa mitä tarpeita konservaattoreilla on ja miten MAL ammattijärjestönä voisi niihin parhaiten vastata.
Elokuussa keskustelemme edunvalvontatyön jatkotoiveista sekä koulutustoiveista. Työn alla mm. kannanotto, jossa nostetaan esiin konservaattorien monipuolista ammattiosaamista. (Aiemmin tänä vuonna teimme koulutusnoston). Kuulemme myös Aki Arposelta tulevasta koulutuksesta, jossa puhujana australialainen konservointialan guru Dr Ian McLeod.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki konservaattoreina työskentelevät tai alan koulutuksen saaneet MALn jäsenet sekä muut MALn toiminnasta kiinnostuneet konservaattorit. Vaikka et olisi päässyt mukaan aiemmin, olet tervetullut mukaan!

Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon; klikkaa vain alla olevaa Teams-linkkiä liittyäksesi tapaamiseen. Tervetuloa ammattilaisaamuun!

Linkki

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä
katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:00