joulukuu, 2022

16joulu09:0010:00MALn ammattilaisaamut: Museonjohtajat (yksityiset museot)WebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Museoalan ammattiliitto aloitti vuonna 2021 etätapaamiset eri ammattiryhmille. Olemme jo ehtineet tavata kaikkien sektoreiden museonjohtajia, museokauppavastaavia, arkeologeja, konservaattoreita, yleisötyöammattilaisia ja museo-oppaita. Tapaamisissa on ollut mukavasti osallistujia eri puolilta Suomea ja niissä on keskusteltu vilkkaasti ja tuotu esiin kunkin ammattiryhmän edunvalvontatarpeita ja toiveita.

Nyt haluamme keskustella yhdessä työehtospimuksesta ja sen parantamisesta.

Aamun aiheena on yksityisten museoiden työehtosopimus. Käymme läpi sopimuksen uudistustarpeita ja tavoitteita. Pohjatyötä TES-tavoitteiden suhteen olemme tehneet yksityisten museoiden luottamusmiesten sekä MALn henkilökunnan ja neuvottelevan lakimiehen kanssa.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki yksityisten museoiden museonjohtajat.

Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon; klikkaa vain alla olevaa Teams-linkkiä liittyäksesi tapaamiseen. Tervetuloa ammattilaisaamuun!

LIITY TÄSTÄ TEAMS-TAPAAMISEEN

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä
katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi

Haluatko oman ammattiryhmäsi tapaamisen? Ota yhteyttä Katariinaan. Kuulemme mielellämme eri ammattilaisten työarjesta ja ammatin haasteista sekä tarpeista ja toiveista edunvalvontaan. Ole siis yhteydessä!

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:00