syyskuu, 2021

01syys09:0011:00Matkalla ketterään organisaatioonWebinaariTapahtumatyyppi:Muu kategoria

Tapahtuman tiedot

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.8.

Tavoite ja sisältö:

Olet varmaan kuullut ketterästä organisaatiosta, mutta miksi sinun pitäisi olla kiinnostunut siitä? Tässä webinaarissa opit mitä hyötyä ketteryydestä organisaatiolle on ja kuinka lähteä liikkeelle. Webinaarista saat erilaisten matkatarinoiden kautta askelmerkkejä omalle polulle ja vinkkejä yleisimpien virheiden välttämiseksi.

Sisältö:
– Miksi ja miten liikkeelle
– Ketterän organisaation periaatteet
– Sudenkuopat ja onnistumisen avaimet
– Keskustelua (1/2h)

Kouluttajat: Tuuli Pesonen ja Vesa Purho, Talent Base Oy

Ketterien menetelmien syväosaajat, valmentajat ja kouluttajat, joiden sydäntä lähellä ovat ihmiset sekä työn sujuvuuden parantaminen.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

– Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.

– Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.

– Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.

– Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.

– Vaikka Zoomin ympärillä on puhuttu paljon tietoturvariskeistä, olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!

Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Keskiviikko) 09:00 - 11:00