maaliskuu, 2022

22maalis16:0017:30Mielellään töissä! – työ ja mielenterveys (osa 1/4)WebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU 22.3. KLO 15.30 MENNESSÄ

Mieli työssä – nuorena aikuisena työelämässä -webinaarisarja

Kohderyhmä: opiskelijat ja vastavalmistuneet sekä nuorten kanssa töitä tekevät

Sisältö ja tavoite:

  • Mitä on mielenterveys?
  • Työn ja mielenterveyden yhteys
  • Mielenterveys osana työn arkea – mielenterveyden stigman purkaminen
  • Työelämä mielen hyvinvoinnin vahvistajana

Kouluttajat:
Anna Nuorteva, KM, asiantuntija, kouluttaja ja Tiina Tuominen, PsM, asiantuntijapsykologi, kouluttaja / Työelämän mielenterveys -yksikkö, MIELI Suomen Mielenterveys ry

Anna on toiminut kymmenen vuoden ajan työelämän ja osaamisen kehittämisen asiantuntijana nuorten ja aikuisten koulutus- ja valmennuskentällä. Annan vahvuus kouluttajana on työelämän ja mielen hyvinvoinnin yhteyden luominen sekä voimavarojen tunnistaminen. Annan koulutuksissa osallistujat pääsevät soveltamaan osaamistaan omaan arkeen ja työhön.

”Haluan olla rakentamassa kestävää ja mieliystävällistä työelämää, jossa meillä kaikilla on hyvä olla. Kestävä työelämä on minulle osaamista ja oppimista arvostavaa, ihmistä kunnioittavaa ja mielenterveyttä vahvistavaa.”

Tiina on kouluttava psykologi ja asiantuntija, joka on tehnyt asiakastyötä usean vuoden ajan nuorten aikuisten parissa yliopistolla ja työterveydessä. Tiinan vahvuus kouluttajana on syvällinen asiantuntemus alaltaan sekä osallistujien oivalluttaminen. Tiinan koulutuksissa dialogisuus ja näkökulmien monipuolisuus ovat aina läsnä.

”Tahdon olla mukana luomassa inhimillisempää, lämpimämpää ja pehmeämpää työelämää, jossa jokainen saa olla turvallisesti oma itsensä.”

Huom! Webinaarista tehdään tallenne.

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Koulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat.

Aika

(Tiistai) 16:00 - 17:30