huhtikuu, 2022

08huhti09:0010:00Miksi työelämään kaivataan lisää vapautta ja miten menestyä radikaalin vapauden tavoittelun avulla?WebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Kohderyhmä: esihenkilöt tai esihenkilötyöstä kiinnostuneet jäsenet

Sisältö ja tavoite:

Yhä useampi meistä pohtii vaihtoehtoja perinteiselle työsuhteelle: perustaisinko oman yrityksen, opiskelisinko uuden ammatin, ryhtyisinkö freelanceriksi tai kokeilisinko sijoittaa osakkeisiin? Microsoftin vuonna 2021 teettämän kansainvälisen selvityksen mukaan jopa 40 prosenttia työntekijöistä harkitsee irtisanoutumista nykyisestä työstään tulevan vuoden aikana.

Samankaltaisen pohdinnan tuloksena Aurora Airaskorpi irtisanoutui luovan johtajan työstään ja ryhtyi freelanceriksi. Miten vapautta voisi tarjota työelämän sisällä ja pitää työntekijät tyytyväisinä ja hyvinvoivina? Airaskorpi haastaa yrityksiä ajattelemaan rohkeasti, tunnistamaan mahdollisuuksia ja viemään niitä konkreettisiksi kehityskohteiksi. Puheenvuoro sopii erityisesti johtajille ja tiiminvetäjille, jotka haluavat kehittää yritystään ja tiimejään itseohjautuvampaan suuntaan. 

KouluttajaAurora Airaskorpi on VTM, tietokirjailija ja työelämävalmentaja, entinen luova johtaja ja viestintäkonsultti, nykyinen yrittäjä. Aurora on oman työelämänsä aikana tehnyt töitä niin pikaruokalan tiskillä kuin toimittajana ja kiinnostui oman työuupumuksensa myötä siitä, mikä työelämässä riittää ja kuka riittävän hyvän määrittää. Tällä hetkellä Aurora kirjoittaa toista tietokirjaansa työelämästä ja on kirjojaan varten haastatellut laajasti eri alojen ammattilaisia eri tehtävissä.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

> Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.4. klo 8.30

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Koulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat.

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:00