marraskuu, 2021

02marras16:0017:30Mimmit sijoittaa -työpajaWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU MUKAAN VIIMEISTÄÄN 1.11.

Kohderyhmä: opiskelijat

Tavoite ja sisältö:

  • Pörssin alkeet (mikä pörssi on, miten sinne pääsee, mitä sieltä voi ostaa? Mikä on osake, rahasto ja indeksirahasto?)
  • Sijoittamiseen liittyvät riskit (riski-tuotto-suhde, pörssin historiallinen kehitys ja hajauttaminen)
  • Korkoa korolle -ilmiö (pitkäjänteisyys ja kustannustehokkuus, käytännön esimerkki)

Kouluttajat: Hanna Tikander ja Pia-Maria Nickström / Mimmit sijoittaa

Mimmit sijoittaa on monikanavainen media, jossa puhutaan rennoissa merkeissä rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä. Mimmit sijoittaa palkittiin Vuoden Sijoitusteko -palkinnolla Sijoittaja 2019 -tapahtumassa.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Tiistai) 16:00 - 17:30