huhtikuu, 2021

07huhti15:0017:00Miten saavuttaa flow? – tehokkuutta opintoihinWebinaariZoomTapahtumatyyppi:Muu kategoria

Tapahtuman tiedot

Ilmoittaudu koulutukseen!

Kohderyhmä: Opiskelijat. Kaikille osallistujille avoin maksuton webinaari (max 500 osallistujaa).

Jos opiskelet, tiedät varmasti tiedon ja tekemisen määrän alle hukkumisen tunteen. Oppimisen ohella on tarve olla sosiaalinen, miettiä tulevia uravalintoja sekä johtaa itseään järkevästi. Tilanne on haastava, mutta ratkaistavissa – siksi on aika aloittaa toimimaan viisaammin sekä ottaa opiskelun tehokkain ja taloudellisin vaihde käyttöön.

Olet varmasti kuullut flow-tilasta. Tuon maagisen aikaansaamisen tilan ajatellaan usein olevan vain taiteilijoiden ja urheilijoiden ominaisuus. Todellisuudessa se on lähempänä meitä jokaista kuin tiedämmekään, nimittäin omien korviemme välissä. Flow on ihanteellinen tekemisen tila, jossa ei ole kyse vain pienistä parannuksista, vaan tuottavuuden, oppimisen ja luovuuden merkittävistä parannuksista.

Tämä luento tarjoaa sinulle nipun konkreettisia keinoja ja työkaluja, joilla valjastat flow-tilan käyttöön omassa opiskelussasi.

Opit:

Konkreettisia keinoja flow-tilaan pääsemiseksi opiskeluissa

Tapoja järkevöittää omaa opiskelua

Miten vireystila, keskittyminen, haastavuus, luovuus ja merkitys saadaan toimimaan optimaalisesti opiskelun tukena

Huom! Koulutus on kaikille osallistujille avoin. Webinaarista tehdään tallenne. Ilmoittaudu koulutukseen 7.4. klo 14:30 mennessä.

KOULUTTAJA: Jussi Venäläinen / Lifted

Jussi Venäläinen on Suomen johtava flow-tilan asiantuntija, sarjayrittäjä ja Flow-tila -kirjan kirjoittaja. Hän on entinen kiireuskovainen, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia tuottavuuden, viisaan työn, hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen keinoja jo yli 10 vuoden ajan. Jussin missio on flow-osaamista kouluttamalla tehdä työ- ja opiskeluelämästä viisaampaa ja merkityksellisempää. Hän on opiskellut itse kolmella hyvin erilaisella alalla (kasvatus-, kauppa- ja liikuntatieteet) sekä toiminut opettajana useissa eri kouluissa, joten opiskelu ja sen moninaiset haasteet ovat hänelle hyvin tuttuja.

OHJEET ZOOM-WEBINAARIIN:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Käytä sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä videokuvat.
  • Osallistujalista ja videokuvat osallistujista eivät näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat- tai Q&A-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Vaikka Zoomin ympärillä on puhuttu paljon tietoturvariskeistä, olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä webinaarialustaan liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Keskiviikko) 15:00 - 17:00

Sijainti

Zoom