marraskuu, 2021

12marras09:0010:30Miten taiteella voi kehittää työelämääWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN VIIMEISTÄÄN 11.11.

Tavoite ja sisältö:

Miten merkityksellisyyttä johdetaan? Kuinka luottamusta työhön ja yhteisöön saa vahvemmaksi? Mikä auttaa kestämään epävarmuutta? Uudenlaisten haasteiden äärellä vanhat työtavat eivät välttämättä aina toimi. Taiteen avulla merkityksellisyys, inhimillisyys ja rohkeus ovat läsnä työelämän kehittämisessä. Yhteistyö taiteilijan kanssa kehittää ihmisten kykyä toimia yhdessä ja antaa uudenlaisia välineitä muutoksen käsittelyyn.

Koulutuksessa käsitellään ajankohtaisen tiedon, käytännön esimerkkien ja oivalluttavien harjoitusten kautta sitä, miten taide voi vastata työelämän kehittämisen haasteisiin. Koulutuksessa ei käsitellä sitä, miten itse voit käyttää taidetta työssäsi, vaan tutustut uudenlaisiin yhteistyön ja kehittämisen mahdollisuuksiin.

Opit:

  • miten taiteilijan osaaminen voi auttaa kehittämään henkilöstön osaamista, tukea muutoksessa tai vahvistamaan työyhteisöä
  • miten lähdet rakentamaan yhteistyötä sopivan taiteilija-kehittäjän kanssa
  • mitä taidelähtöinen kehittäminen tarkoittaa käytännössä

Kouluttaja: Tuomas Tirkkonen, fasilitoija, valmentaja.

Tuomas Tirkkosen tavoitteena on lisätä luovuutta työelämään. Hän hyödyntää kehittämisessä taidelähtöisiä menetelmiä ja tekee yhteistyötä eri taiteenalojen ammattilaisten kanssa.  Hän on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) sekä tradenomi (ylempi AMK).

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:30