joulukuu, 2021

09joulu16:0017:15Riittämättömyyden tunteesta kohti riittävän hyvää uraa ja työelämääWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN VIIMEISTÄÄN 8.12.

Tavoite ja sisältö:

Miten vetää rajat työlle? Miten tunnistaa riittävän hyvä omassa työssä? Miten välttää uupumus ja ylläpitää omaa jaksamista? Tietokirjailija, entinen luova johtaja ja nykyinen yrittäjä Aurora Airaskorpi pohti näitä kysymyksiä oman uupumisensa jälkeen ja kirjoitti omista ja eri alojen ammattilaisten kokemuksista kirjan Riittävän hyvä – selviytymisopas työelämään. Hänen luentonsa sisältää tietoa ja vertaistukea sekä vinkkejä, joiden avulla pidät pääsi kasassa jatkuvasti muuttuvassa työelämässä.

Luento sopii niin työntekijöille kuin esihenkilöille, ja voit hyödyntää sisältöä sekä nykyisessä työssäsi että työnhaun tukena.

Kouluttaja: Aurora Airaskorpi

Aurora on VTM, tietokirjailija ja työelämävalmentaja, entinen luova johtaja ja viestintäkonsultti, nykyinen yrittäjä. Aurora on oman työelämänsä aikana tehnyt töitä niin pikaruokalan tiskillä kuin toimittajana ja kiinnostui oman työuupumuksensa myötä siitä, mikä työelämässä riittää ja kuka riittävän hyvän määrittää. Tällä hetkellä Aurora kirjoittaa toista tietokirjaansa työelämästä ja on kirjojaan varten haastatellut laajasti eri alojen ammattilaisia eri tehtävissä.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Torstai) 16:00 - 17:15