marraskuu, 2021

04marras16:0017:15SuhdeälyWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN VIIMEISTÄÄN 3.11.

Tavoite ja sisältö:

Töitä tehdään enää harvoin yksin ja siksi on tärkeää ymmärtää itseään, muita ja sitä, miksi kukin toimii, miten toimii. Jokaisen menestyksekkään yhteistyön taustalla on kehittynyt Suhdeäly, RQ, Relationship Intelligence. Sillä on suuri merkitys etä-, läsnä- ja hybridityössä, jotka edellyttävät uutta lähestymistapaa tiimityöhön, johtamiseen ja vuorovaikutukseen.

Anne Liljestrand on sertifioitu ammatticoach ja RQ:n asiantuntija. Tule kuulemaan, mitä RQ on ja miten voit kehittää sitä heti itse tai SDI 2.0:n laajasti tutkitulla digitaalisella työkalulla.

Webinaarissa opit ymmärtämään erilaisia motivaatioita, vahvuuksia, kommunikointityylejä sekä miten nämä kaikki näkyvät konflikteissa. Ja ennen kaikkea, miten näillä tehdään tuloksia.

Kouluttaja: Anne Liljestrand, ICF Associate Certified Coach, SDI-ohjaaja 

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Torstai) 16:00 - 17:15