kesäkuu, 2021

22kesä16:0017:00Sukella suveen - Etäohjattu yin-jooga ja rentoutushetkiWebinaariTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU MUKAAN!

MALn jäsen, laskeudutaan yhdessä oman kehon ja mielen äärelle etäohjatulla rentoutushetkellä yin-joogan merkeissä. Lempeät asennot kutsuvat kohti sisäistä tasapainoa ja läsnäoloa. Tuntiin sisältyy hengitysharjoituksia sekä loppurentoutus. 

Tunnin 22.6. klo 16-17 ohjaa Luontomentori Elina Lilja. Tunti pidetään etänä Zoom-sovelluksella. Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Mikä Yin-jooga/rentoutushetki? 

Tunti muodostuu pitkistä, avaavista jooga-asennoista sekä rentoutus- ja hengitysharjoituksista. Jooga-asennot toteutetaan lempeästi ja turvallisesti, kehon viestejä ja yksilöllistä kehoa kunnioittaen.

Lempeä ja hoitava yin-jooga on vapauttava, syvällä kehossa ja mielessä tapahtuva harjoitus. Rentouttavan yinin avulla kehität läsnäoloa, rauhoitat hermostoa ja edistät sekä kehon että tunne-elämän tasapainoa. 

Yin-joogalle on ominaista hyväksyvä oleminen, ilman suorittamisen kokemusta. Tunnille valitaan helppoja, kaikille sopivia asentoja. Mukailtava ja terapeuttinen yin-jooga sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille – ilman notkeusvaatimuksia!

Mitä varusteita tarvitsen?

Tunnille tarvitset rennon vaatetuksen, pehmeän alustan (matto tai joogamatto) sekä asentojen tukemiseen vilttejä ja tyynyjä.

Ohjaaja:

Tunnin ohjaa Luontomentori Elina Lilja. Elina on mielen hyvinvoinnin ammattilainen, Metsämieli-kouluttaja ja lyhytterapeutti Hauholta. Palveluihin kuuluvat myös meditaatio- ja rentoutusohjaukset sekä tietoisuutta ja läsnäoloa lisäävinä liikuntamuotoina tasapainottavaa yin-joogaa sekä terveysliikuntana tunnettua asahia. 

Ilmoittautuminen:

Tunnille mahtuu mukaan max. 95 MALn jäsentä, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Olethan siis nopea! 

Ilmoittautuminen on avoinna ti 22.6. klo 15 asti tai kunnes paikat täyttyvät.

Tervetuloa mukaan – sukelletaan yhdessä ihanaan kesäaikaan!

Lisätiedot:

Järjestökoordinaattori Heta Hedman (työaika ma-to)
heta.hedman(at)museoalanammattiliitto.fi
puh. 040 838 0739

Aika

(Tiistai) 16:00 - 17:00