marraskuu, 2021

17marras16:0017:30Twitter asiantuntijan työkalunaWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN VIIMEISTÄÄN 16.11.

Tavoite ja sisältö: Tämä webinaari on sinulle, joka olet jo käyttänyt Twitteriä ja haluaisit saada siitä enemmän irti! Miten ja millaisista aiheista Twitterissä kannattaa keskustella? Miksi Twitteriä kannattaisi käyttää?

Twitteristä löydät ajankohtaista tietoa ja pääset mukaan keskusteluihin uusien ihmisten kanssa, saat ja voit tarjota sparrausta, löytää juuri nyt kiinnostavia puheenaiheita sekä testata kuinka aiheet puhuttelevat kuulijoita. Twitter voi toimia blogin lukijamäärän kiihdyttäjänä, uuden työn etsimisen tukena sekä verkoston kasvattamisen välineenä.

Koulutuksessa pohditaan myös mitä häshtägejä eli aihetunnisteita voi käyttää ja mitä seurata, kuinka verkostoa kasvatetaan ja millaisia rutiineja Twitterin käyttöön kannattaa rakentaa?  Ole aidosti kiinnostunut muiden kanssa keskustelusta ja tee näin itsestäsi kiinnostava. Tule oppimaan Twitterin parhaat palat! 

Kouluttaja: Liisa Siitonen / Xennek Oy

Liisa on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät: www.linkedin.com/in/liisasiitonen/

Huom! Webinaarista ei tehdä tallennetta!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Keskiviikko) 16:00 - 17:30