tammikuu, 2022

19tammi09:0010:00Työstä palautumisen äärelläWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN 19.1. KLO 8.30 MENNESSÄ

Mikä merkitys säännöllisellä työstä palautumisella on hyvinvoinnille? Miten työstä palautumisesta voi huolehtia arjen keskellä? Tässä webinaarissa työstä palautumista tarkastellaan erityisesti psykologisesta näkökulmasta. Webinaarissa tutustutaan työstä palautumisen tarpeeseen ja merkitykseen sekä palautumiseen liittyviin tekijöihin. Lisäksi pohditaan työstä palautumisen edistämistä arjessa niin yksilön kuin organisaationkin näkökulmasta.

Webinaari tarjoaa mahdollisuuden pohtia myös omaa työstä palautumista ja sitä edistäviä keinoja. Aiheen käsittelyä pohjustetaan työpsykologisella tutkimustiedolla.

KOULUTTAJA
Aiheeseen tutustutaan psykologi Maarit Ruotsalaisen johdolla. Maarit on tarkastellut työurallaan työelämän ilmiöitä tutkimuksen, rekrytoinnin ja kuntoutuksen alueilla. Maarit on myös sertifioitu johdon työnohjaaja ja coach, CSLE ® ja hän toimii tällä hetkellä yrittäjänä työhyvinvointiin liittyvän koulutuksen sekä työnohjauksen ja coachingin parissa.

Maaritista voit lukea lisää täältä: https://www.maaritruotsalainen.fi

HUOM! Webinaarista ei tehdä tallennetta.

OHJEET ZOOM-WEBINAARIIN

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Koulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat.

Aika

(Keskiviikko) 09:00 - 10:00