marraskuu, 2021

03marras18:0019:00Up-Partners: Hyvinvoinnin teknologia ja mittaritWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Tarjoamme omien koulutuksiemme lisäksi jäsenillemme kymmenen työelämän ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvaa webinaaria yhdessä Akavan Erityisalojen kanssa. Webinaarit tuottaa UP Partners.

Webinaarin sisältö

Teknologia kehittyy exponentiaalisella vauhdilla ja mahdollistaa uudella tavalla terveyden seurannan ja edistämisen. Sykemittareita löytyy jo monen kuntourheilijan kaapista, mutta millaisia laitteita jokaiselta löytyykään 10 vuoden kuluttua? Hyvinvoinnin buustaukseen kehitetyt laitteet herättelevät meitä liikkumaan, hengittämään syvään, nukkumaan paremmin. Mittaaminen itsessään ei kuitenkaan muuta mitään, se on vain verifiointia. On itsestä kiinni kokeilla, mitkä asiat toimivat. Tässä webinaarissa saat lyhyessä ajassa kokonaiskuvan erilaisista mahdollisuuksista mitata ja analysoida omaa terveydentilaasi.

Kouluttaja: Teemu Arina

Teemu Arinalla on takanaan jo kahden vuosikymmenen ammattiura teknologiayrittäjänä, kirjailijana ja ammattimaisena puhujana. Teemu on biohakkeroinnin, oppimisen, työn, johtajuuden, terveyden ja – lopulta – ihmiskunnan tulevaisuuden digitaalisen muutoksen ajattelija. Hänen työnsä keskittyy ihmisen ja koneen risteyksen tutkimiseen ja tapoihin parantaa tuottavuutta, terveyttä ja hyvinvointia biologisilla ja teknologisilla työkaluilla.

Webinaareihin ilmoittaudutaan UpPartnersin Uraportaalin kauttawww.urapalvelut.fi/akavanerityisalat

  • Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi
  • Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa ”Ilmoittaudu”
  • Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet

Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00