syyskuu, 2021

08syys18:00Up-Partners: Osaamisen kehittämisestä turvaa tulevaisuuteenWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Akavan Erityisalat tarjoaa jäsenillemme kymmenen työelämän ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvaa webinaaria. Webinaarit tuottaa UP Partners.

Webinaarin sisältö:

Ota tulevaisuutesi omiin käsiin! Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta voimme vaikuttaa siihen, paljonkin. Kurkistamme tulevaisuuden työelämään muutoksen merkkien avulla; minkälaista osaamista jatkossa tarvitaan, mitkä tekemiset esimerkiksi automaatio korvaa ja minkälaista osaamista tarvitaan jatkossa yhä enemmän. Oman osaamisen kehittämissuunnitelman aika on nyt!

Tämä webinaari sopii sinulle jos:
– sinusta tuntuu, että (työ)elämän virta vie, etkä pysty siihen vaikuttamaan.
– pohdit, minkälaiset osaamiset ovat valttia tulevaisuuden työmarkkinoilla.
– haluat ottaa oman tulevaisuutesi ja osaamisen kehittämisen omiin käsiisi.
– haluat toteuttaa omia unelmia – niin työssä kuin elämässä yleensäkin.

Kouluttaja: Kirsi Kostia

Kirsi on kekseliäs ja innostava tulevaisuuden liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä. Hänen intohimonaan ovat tulevaisuus, muutos ja innovatiiviset uudet tavat tehdä asioita. Kirsi on positiivisesti asioita tarkasteleva valmentaja ja puhuja, jolla on aina plan B takataskussa! Hän toimii omassa yrityksessään Great Minds Oy:ssä toimitusjohtajana ja konsulttina. ”Uskon vahvasti siihen, että ihmisillä on paljon enemmän voimavaroja ja osaamista tehdä asioita kuin ajatellaan. Ottamalla tulevaisuus omiin käsiin, jokainen voi vaikuttaa siihen, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Uskon myös unelmien voimaan!”. Innostavan työn lisäksi Kirsin energianlähteitä ovat perhe ja perheen kanssa puuhailu, meri ja saaristo, mäyräkoirat ja sähköpyöräily.

Webinaareihin ilmoittaudutaan UpPartnersin Uraportaalin kauttawww.urapalvelut.fi/akavanerityisalat
1. Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi
2. Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa ”Ilmoittaudu”
3. Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet

Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Keskiviikko) 18:00