lokakuu, 2021

13loka18:0019:00Up-Partners: Ravitsemuksen / energian biohakkerointiWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Tarjoamme omien koulutuksiemme lisäksi jäsenillemme kymmenen työelämän ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvaa webinaaria yhdessä Akavan Erityisalojen kanssa. Webinaarit tuottaa UP Partners.

Webinaarin sisältö

Ravinnosta kirjoitetaan paljon, lisäravinteita syödään mainoslauseiden ja suositusten perusteella ja tietoa jos jonkinlaisista ruokavalioista on saatavilla pilvin pimein. Miten tiedät, mikä suositus sopii juuri sinulle?

Lääkäri Olli Sovijärvi on kasannut ravitsemuksesta ja ravintoaineista kansainvälisiä lähteitä hyödyntäen paljon ennennäkemätöntä tietoa, jota ei ole ennen julkaistu suomenkielellä. Tässä webinaarissa saat tietoa tärkeimmistä ravintotekijöistä ja näiden vaikutuksesta elimistön hyvinvointiin. Lisäksi opit ymmärtämään, miten eri ravintotekijöitä voi ja kannattaa elimistöstä mitata. Tässä webinaarissa saat kuulla joitain tärkeimpiä periaatteita, joiden pohjalta voit arvioida omaa ravitsemustasi ja energian saantiasi. Saat ideoita mistä kannattaa lähteä liikkeelle, kun haluat päivittää eri ravintoaineiden saannin sinun kannaltasi optimaalisesti terveyttä tukevalle tasolle.

Kouluttaja: Olli Sovijärvi

Lääkäri Olli Sovijärvi on yksi kokonaisvaltaisen lääketieteen edelläkävijöistä Suomessa. Hän on työskennellyt lähes 50 eri klinikalla ympäri Suomea. Hänen lukuisat tiedotusvälineet, sosiaalisen median artikkelit ja Suomen ensimmäinen terveys-podcast ovat lisänneet suuren yleisön tietoisuutta terveydenhuollosta. Tällä hetkellä Olli keskittyy ensisijaisesti ennaltaehkäisevän terveydenhuollon ja hyvinvoinnin tieteellisen sisällön tuottamiseen. Hän johtaa myös koulutustilaisuuksia ja esityksiä biohakkeroinnista, suorituskyvyn optimoinnista, ravitsemuskysymyksistä ja suoliston tasapainon ylläpitämisestä. Vapaa-ajallaan hän nauttii yleisurheilusta, leikkimisestä lapsensa kanssa, musiikista ja hyvästä huumorista.

Webinaareihin ilmoittaudutaan UpPartnersin Uraportaalin kauttawww.urapalvelut.fi/akavanerityisalat

  • Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi
  • Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa ”Ilmoittaudu”
  • Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet

Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00