elokuu, 2021

25elo18:00Up-Partners: Stressin biohakkerointiWebinaariTapahtumatyyppi:Muu kategoria

Tapahtuman tiedot

Tarjoamme jäsenillemme kymmenen työelämän ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvaa webinaaria. Webinaarit tuottaa UP Partners.

WEBINAARIN SISÄLTÖ:

Stressi uhkaa suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia. Monen kroonisen sairauden ja työkyvyttömyyden taustalla on pitkittynyt stressitila. Biohakkereilla on sinulle nyt stressiä vähentäviä uutisia: stressistä ei tarvitse päästä eroon, ja voit kehittyä paremmaksi sen hallinnassa.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:
– haluat oppia, miten voit lieventää stressin haittavaikutuksia
– valjastaa stressin palvelemaan ja parantamaan suorituskykyäsi
– haluat ymmärtää stressin ja autonomisen hermoston hallintaan vaikuttavia tekijöitä
– olet joskus kokenut stressiä ja uskot kokevasi sitä joskus uudelleen.

KOULUTTAJAT: Olli Sovijärvi ja Teemu Arina

Lääkäri Olli Sovijärvi on yksi kokonaisvaltaisen lääketieteen edelläkävijöistä Suomessa. Hän on työskennellyt lähes 50 eri klinikalla ympäri Suomea. Hänen lukuisat tiedotusvälineet, sosiaalisen median artikkelit ja Suomen ensimmäinen terveys-podcast ovat lisänneet suuren yleisön tietoisuutta terveydenhuollosta. Tällä hetkellä Olli keskittyy ensisijaisesti ennaltaehkäisevän terveydenhuollon ja hyvinvoinnin tieteellisen sisällön tuottamiseen. Hän johtaa myös koulutustilaisuuksia ja esityksiä biohakkeroinnista, suorituskyvyn optimoinnista, ravitsemuskysymyksistä ja suoliston tasapainon ylläpitämisestä. Vapaa-ajallaan hän nauttii yleisurheilusta, leikkimisestä lapsensa kanssa, musiikista ja hyvästä huumorista.

Teemu Arinalla on takanaan jo kahden vuosikymmenen ammattiura teknologiayrittäjänä, kirjailijana ja ammattimaisena puhujana. Teemu on biohakkeroinnin, oppimisen, työn, johtajuuden, terveyden ja – lopulta – ihmiskunnan tulevaisuuden digitaalisen muutoksen ajattelija. Hänen työnsä keskittyy ihmisen ja koneen risteyksen tutkimiseen ja tapoihin parantaa tuottavuutta, terveyttä ja hyvinvointia biologisilla ja teknologisilla työkaluilla.

Webinaareihin ilmoittaudutaan UpPartnersin Uraportaalin kauttawww.urapalvelut.fi/akavanerityisalat
1. Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi
2. Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa ”Ilmoittaudu”
3. Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet

Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Keskiviikko) 18:00