syyskuu, 2021

15syys18:0019:00Up-Partners: Unen biohakkerointiWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Tarjoamme oman koulutuksemme lisäksi jäsenillemme kymmenen työelämän ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvaa webinaaria yhdessä Akavan Erityisalojen kanssa. Webinaarit tuottaa UP Partners.

Webinaarin sisältö

Univaikeudet ovat lisääntyneet työn toteutuessa yhä enemmän istuen, päätteellä ja aineettomien asioiden parissa työskennellen. Tilastokeskuksen työolotutkimuksen mukaan nukahtamisvaikeuksista tai öisistä heräämisistä kärsi vähintään viikoittain joka kolmas palkansaaja. Hyvä uutinen on, että jokainen meistä pystyy vaikuttamaan oman unen laatuun ja tämä webinaari tarjoaa monta konkreettista vinkkiä siihen mitä kannattaa kokeilla!

Webinaarissa keskitytään terveytemme kulmakiven, unen äärelle. Kuulemme viimeisimmistä uneen liittyvistä tutkimuksista ja miten tietoa voidaan hyödyntää paremman unen saavuttamiseksi. Ollin ja Teemun johdolla tutkimme unen fysiologiaa ja erilaisia unen laatuun vaikuttavia tekijöitä. Uni ei ole välttämätön paha, vaan kaikkeen toimintaamme vaikuttava supervoimanlähde.

Kouluttajat: Olli Sovijärvi ja Teemu Arina

Lääkäri Olli Sovijärvi on yksi kokonaisvaltaisen lääketieteen edelläkävijöistä Suomessa. Hän on työskennellyt lähes 50 eri klinikalla ympäri Suomea. Hänen lukuisat tiedotusvälineet, sosiaalisen median artikkelit ja Suomen ensimmäinen terveys-podcast ovat lisänneet suuren yleisön tietoisuutta terveydenhuollosta. Tällä hetkellä Olli keskittyy ensisijaisesti ennaltaehkäisevän terveydenhuollon ja hyvinvoinnin tieteellisen sisällön tuottamiseen. Hän johtaa myös koulutustilaisuuksia ja esityksiä biohakkeroinnista, suorituskyvyn optimoinnista, ravitsemuskysymyksistä ja suoliston tasapainon ylläpitämisestä. Vapaa-ajallaan hän nauttii yleisurheilusta, leikkimisestä lapsensa kanssa, musiikista ja hyvästä huumorista.

Teemu Arinalla on takanaan jo kahden vuosikymmenen ammattiura teknologiayrittäjänä, kirjailijana ja ammattimaisena puhujana. Teemu on biohakkeroinnin, oppimisen, työn, johtajuuden, terveyden ja – lopulta – ihmiskunnan tulevaisuuden digitaalisen muutoksen ajattelija. Hänen työnsä keskittyy ihmisen ja koneen risteyksen tutkimiseen ja tapoihin parantaa tuottavuutta, terveyttä ja hyvinvointia biologisilla ja teknologisilla työkaluilla.

Webinaareihin ilmoittaudutaan UpPartnersin Uraportaalin kauttawww.urapalvelut.fi/akavanerityisalat

  • Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi
  • Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa ”Ilmoittaudu”
  • Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet

Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 19:00