toukokuu, 2021

06touko09:0011:00Uudenlainen johtaminen – johtajan rooli muuttuneessa työelämässäWebinaariZoomTapahtumatyyppi:Muu kategoria

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU MUKAAN VIIMEISTÄÄN 6.5. klo 8.30

Webinaarissa pohditaan johtamisen kehittymistä aikojen saatossa ja visioidaan johtamisen tulevaisuutta. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia johtamistyylejä ja opitaan ymmärtämään niitä.

Minkälaisiin tilanteisiin erilaiset johtamistyylit sopivat ja kuinka niiden erilaisuutta tulisi työyhteisöissä soveltaa? Organisaatiot ovat muuttuneet, mutta mitä ne ovat tulevaisuudessa?
Pysyykö johtajuuden muutos vauhdissa mukana?
Mitä esihenkilöiden roolien kehittymiseltä odotetaan?
Onko itseohjautuvien organisaatioiden vaatimus johtajuudelle mahdollisuus vai uhka?

KOULUTTAJA:

Kouluttajana toimii Reni Waegelein / Talent Base Oy.

Reni on johdon valmentaja ja sparraaja, jolla on käytännön kokemusta tietohallintojohtajana toimimisesta. Hän on luotsannut menestyksekkäästi käyttöön ketteriä toimintatapoja ja Devops-mallia ja on myös portfoliohallinnan syväosaaja.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

(Huom! klo 10.30-11 varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle)

Katso koulutuksen esittelyvideo

OHJEET ZOOM-WEBINAARIIN:

– Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Käytä sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.

– Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.

– Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä videokuvat.

– Osallistujalista ja videokuvat osallistujista eivät näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat- tai Q&A-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.

– Vaikka Zoomin ympärillä on puhuttu paljon tietoturvariskeistä, olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!

– Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä webinaarialustaan liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Torstai) 09:00 - 11:00

Sijainti

Zoom