maaliskuu, 2023

15maalis15:3017:00Uusi työpaikka - juridiikkaa työpaikan vaihtamisen tueksiWebinaariTapahtumatyyppi:Muu kategoria

Tapahtuman tiedot

Toisinaan vaihtamalla paranee, työelämässä(kin). Silloin on edessä työpaikanvaihdos, joka on mahdollisuus ja riski sekä jännittävä ja jossain määrin monimutkainenkin tilanne. Siinä on syytä huomioida vino pino asioita niin suhteessa silloiseen kuin tulevaankin työsuhteeseen ja työnantajaan.

Webinaarissa käydään läpi työpaikan vaihtamisen kannalta olennaisia asioita, joita on hyvä ottaa tilanteessa huomioon.

Kouluttaja: Juho-Heikki Leppänen, lakimies, Akavan Erityisalat

Webinaarista tehdään tallenne.

> Ilmoittaudu viimeistään 15.3. klo 15.30

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Aika

(Keskiviikko) 15:30 - 17:00