marraskuu, 2021

01marras17:0018:00Halu vaikuttaa – rohkeus toimia: Vähemmän ennakkoluuloja, enemmän empatiaaWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU MUKAAN VIIM. 1.11. KLO 16

Webinaarisarja sitkeydestä, uskalluksesta ja määrätietoisuudesta.

Mitkä ovat keinot, joilla nyky-yhteiskunnassa voi vaikuttaa? Tule kuuntelemaan kolme omakohtaista tarinaa erilaisista elämänpoluista ja rohkeudesta vaikuttaa asioihin, jotka saattavat herättää monenlaisia tunteita.

Puheenvuoroja yhdistää vaikuttamisen halu ja rohkeus toimia: tehdä asioiden eteen enemmän kuin ehkä itsekään olisi aiemmin voinut kuvitella. Puhujina ovat vahvan arvotaustan omaavat naiset, jotka omalla toiminnallaan ovat näyttäneet suuntaa tasa-arvolle, empatiakyvylle ja vähemmistöryhmien oikeuksien edistämiselle.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Webinaarien sisällön suunnittelusta vastaa Akavan Erityisalojen Lapin alueryhmä.

Halu vaikuttaa – rohkeus toimia: Vähemmän ennakkoluuloja, enemmän empatiaa 1.11.

Kouluttaja: Sonja Huhtaniska on harjoittanut vaikuttamista kahdesta varsin erilaisesta positiosta käsin: hän on toiminut tasa-arvokysymyksiin erikoistuneena lehtitoimittajana ja aktivistina, sekä ollut avoimesti esillä myös työkykynsä menettämisen jälkeen, mielenterveyskuntoutujan asemassa.

Toiminnan keskeisenä tavoitteena on ollut ennakkoluulojen vähentäminen ja empatian lisääminen. Huhtaniska käsittelee puheenvuorossaan mm. vaikuttamisen keinoja sekä vaikuttajana kehittymistä.

Kymmenessä vuodessa hänen oma vaikuttamistyylinsä on muuttunut raflaavasta sensitiiviseksi; kärjistäminen on jäänyt pois, mutta lempeä huumori on säilynyt mukana. Lisätietoja Sonjasta: www.sonjahuhtaniska.fi

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

Sarjan muut webinaarit:

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Tapahtuman tuottaa Akavan Erityisalat.

Aika

(Maanantai) 17:00 - 18:00