huhtikuu, 2023

26huhti17:0018:00Virkistystä kevääseen: Lataudu luonnossa (etä)WebinaariTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

Tarjoamme jäsenillemme myös tänä keväänä neljä etäyhteydellä pidettävää rentoutus- ja hyvinvointihetkeä.

KÄYNNISTÄ KEVÄT LUONNON RYTMISSÄ
Talven pimeyden ja pysähtymisen jälkeen kevät on luonnossakin heräämisen ja vahvan kasvun aikaa. Kevään palautumistunnit kutsuvat kuuntelemaan itseäsi sekä vaalimaan voimavarojasi. Tunneilla aktivoimme ja vahvistamme lempeästi kehoa ja mieltä, samassa rytmissä luonnon heräämisen kanssa.

Lataudu luonnossa
Metsämieli-teemainen tuokio johdattelee läsnäoloon ja latautumiseen lähiluonnon avulla. Ohjattujen harjoitteiden aikana pysähdymme havainnoimaan keväistä luontoa ja kuulostelemme myös sisäistä säätilaamme. Ohjattu luontotuokio virkistää sekä kehoa että mieltä.

Varusteet: Nettiyhteydellä varustettu älypuhelin (+kuulokkeet), istuinalusta sekä sään mukaiset, riittävän lämpimät ulkoiluvarusteet. Toteutusympäristöksi sopii pienikin lähimetsä, metsäinen kaupunkipuisto tai jopa oma pihapiiri. Jos luontoympäristöön lähteminen ei ole mahdollista, on osallistuminen mahdollista mielikuvamatkana sisätiloista.

Nappaa ajankohdat jo omaan kalenteriisi ja muista ilmoittautua mukaan! Ilmoittautumiset aukeavat helmi-maaliskuussa. Kouluttajana toimii jo aiemmilta kursseilta tuttu Elina Lilja Mielenliekistä.

keskiviikkoisin klo 17 – 18
15.3.2023 Yin detox – joogaa aineenvaihdunnalle (etä)
29.3.2023 Yin & yang – tekemisen ja olemisen joogaa (etä)
12.4.2023 Kehon hallintaa ja aktivointia (etä)
26.4.2023 Lataudu luonnossa (etä)

Ilmoittaudu Lataudu luonnossa (ilmoittaudu viimeistään 25.4.)

Aika

(Keskiviikko) 17:00 - 18:00