maaliskuu, 2023

15maalis17:0018:00Virkistystä kevääseen: Yin detox – joogaa aineenvaihdunnalle (etä)WebinaariTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

Tarjoamme jäsenillemme myös tänä keväänä neljä etäyhteydellä pidettävää rentoutus- ja hyvinvointihetkeä.

KÄYNNISTÄ KEVÄT LUONNON RYTMISSÄ
Talven pimeyden ja pysähtymisen jälkeen kevät on luonnossakin heräämisen ja vahvan kasvun aikaa. Kevään palautumistunnit kutsuvat kuuntelemaan itseäsi sekä vaalimaan voimavarojasi. Tunneilla aktivoimme ja vahvistamme lempeästi kehoa ja mieltä, samassa rytmissä luonnon heräämisen kanssa.

Yin detox – joogaa aineenvaihdunnalle (etä)

Yin-joogaan pohjautuva tunti, jonka aikana lepäämme lempeissä jooga-asennoissa. Läsnäolo ja kehon kierrot hellivät hermostoa ja vahvistavat virtaavuutta sekä kehossa että mielessä. Tunti aktivoi aineenvaihduntaa ja ruuansulatusta.
Varusteet: Rento vaatetus, jumppamatto tai muu pehmeä alusta, vilttejä sekä matala tyyny. Lisätueksi suositeltavaa myös joogatiili, jonka tilalle sopii myös avaamaton kova kahvipaketti tai kirjapino.

Nappaa ajankohdat jo omaan kalenteriisi ja muista ilmoittautua mukaan! Ilmoittautumiset aukeavat helmi-maaliskuussa. Kouluttajana toimii jo aiemmilta kursseilta tuttu Elina Lilja Mielenliekistä.

keskiviikkoisin klo 17 – 18
15.3.2023 Yin detox – joogaa aineenvaihdunnalle (etä)
29.3.2023 Yin & yang – tekemisen ja olemisen joogaa (etä)
12.4.2023 Kehon hallintaa ja aktivointia (etä)
26.4.2023 Lataudu luonnossa (etä)

ILMOITTAUDU 15.3. YIN-DETOX (ilmoittaudu viimeistään 13.3.)

Aika

(Keskiviikko) 17:00 - 18:00