maaliskuu, 2023

29maalis17:0018:00Virkistystä kevääseen: Yin & Yang – tekemisen ja olemisen joogaa (etä)WebinaariTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

Tarjoamme jäsenillemme myös tänä keväänä neljä etäyhteydellä pidettävää rentoutus- ja hyvinvointihetkeä.

KÄYNNISTÄ KEVÄT LUONNON RYTMISSÄ
Talven pimeyden ja pysähtymisen jälkeen kevät on luonnossakin heräämisen ja vahvan kasvun aikaa. Kevään palautumistunnit kutsuvat kuuntelemaan itseäsi sekä vaalimaan voimavarojasi. Tunneilla aktivoimme ja vahvistamme lempeästi kehoa ja mieltä, samassa rytmissä luonnon heräämisen kanssa.

Yin & yang – tekemisen ja olemisen joogaa
Yin-joogaan pohjautuva tunti, jonka aikana vuorottelevat dynaamiset ja levolliset versiot jooga-asennoista. Vahvistavat osuudet aktivoivat ja lämmittävät, lempeät osuudet kutsuvat pysähtymään ja rentoutumaan. Tunti vahvistaa kehon ja mielen tasapainoa.
Varusteet: Rento vaatetus, jumppamatto tai muu pehmeä alusta, vilttejä sekä matala tyyny. Lisätueksi suositeltavaa myös joogatiili, jonka tilalle sopii myös avaamaton kova kahvipaketti tai kirjapino.
Kehon hallintaa

Nappaa ajankohdat jo omaan kalenteriisi ja muista ilmoittautua mukaan! Ilmoittautumiset aukeavat helmi-maaliskuussa. Kouluttajana toimii jo aiemmilta kursseilta tuttu Elina Lilja Mielenliekistä.

keskiviikkoisin klo 17 – 18
15.3.2023 Yin detox – joogaa aineenvaihdunnalle (etä)
29.3.2023 Yin & yang – tekemisen ja olemisen joogaa (etä)
12.4.2023 Kehon hallintaa ja aktivointia (etä)
26.4.2023 Lataudu luonnossa (etä)

Ilmoittautuminen Yin & Yang – tekemisen ja olemisen jooga (ilmoittaudu viimeistään 27.3.)

Aika

(Keskiviikko) 17:00 - 18:00