huhtikuu, 2021

13huhti16:0017:30Asiantuntijat TwitterissäWebinaariZoomTapahtumatyyppi:Muu kategoria

Tapahtuman tiedot

Ilmoittaudu koulutukseen!

Jos Twitter on sinulle uusi somekanava, tule kuulemaan kuinka voit tuoda omaa asiantuntemustasi esiin Twitterissä ja kuinka muut asiantuntijat sen tekevät. Koulutuksessa opit Twitterin perusteet, tilin asetukset, vinkit ja etiketin sekä asiantuntijuuden ammattimaisen esilletuomisen.

Twitterissä viihtyvät usein toimittajat, päättäjät ja toimitusjohtajat, joten asiantuntemuksesta viestiminen twiitaten voi avata uusia mahdollisuuksia niin henkilölle, yritykselle kuin projektillekin. Twitterissä voit rakentaa henkilöbrändiäsi tai seurata ajankohtaisia aiheita, keskustella, jakaa ja saada uutta tietoa. Twiittailemisiin!

Akavan Erityisalat Twitterissä

KOULUTTAJA: Liisa Siitonen / Xennek Oy 

Liisa on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät: www.linkedin.com/in/liisasiitonen/

Huom! Webinaarista tehdään tallenne.

Ilmoittaudu koulutukseen 13.4. klo 15:30 mennessä.

OHJEET ZOOM-WEBINAARIIN:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Käytä sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä videokuvat.
  • Osallistujalista ja videokuvat osallistujista eivät näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat- tai Q&A-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Vaikka Zoomin ympärillä on puhuttu paljon tietoturvariskeistä, olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä webinaarialustaan liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Tiistai) 16:00 - 17:30

Sijainti

Zoom