joulukuu, 2022

13joulu18:0019:30Coollan urailta: Levon ja palautumisen haasteet työikäiselläHybriditilaisuusTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

Uni, ravinto ja liikunta muodostavat palautumisen kolmion. Näistä uni on tärkein, sillä väsyneenä esim. näläntunne kasvaa ja hyvästä ravitsemuksesta on todella vaikeaa pitää kiinni. Oman terveyden kokonaisvaltainen edistäminen ilman riittävää unta on mahdotonta.

Uraillassa unilääkäri Henri Tuomilehto kertoo, miten voit vaikuttaa omilla toimillasi unen laatuun. Hyväunisille on tarjolla vinkkejä, miten vahvistaa omaa unta ja miksi näin kannattaa tehdä.

Suomessa yksi viidestä kärsii uniongelmista. Kaikki meistä eivät nuku todellakaan hyvin. Uraillassa opit erottamaan itsestä johtuvan unettomuuden ja lääketieteellisesti määritellyn unihäiriön. Molemmat ovat korjattavissa, ja kuulet miten. Lisäksi Henri käsittelee stressin merkitystä uneen. Monesti syytämme unettomuudesta stressiä, vaikka todellisuudessa stressi testaa unitaitojasi.

PUHUJA:
Unilääkäri ja hyvän unen lähettiläs, Henri Tuomilehto

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Coollan uraportaalin kautta. Tunnuksen ja salasanan palveluun löydät jäsenen verkkoasioinnista.

Aika

(Tiistai) 18:00 - 19:30