syyskuu, 2021

29syys16:0017:30Hybridielämää – opiskelija, rakenna itsesi näköinen ura!WebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.9.

Kohderyhmäopiskelijajäsenet 

Tavoite ja sisältö:

Koulutuksen tavoitteena on tarjota näkökulmia lähitulevaisuuden työelämään ja miten huomioida muuttuva työelämä oman uran suunnittelussa. Webinaarissa tutustut siihen, miten työelämä muuttuu Vuca-maailmassa (Vuca = Volatile, Uncertain, Complex and Ambiguous) moniuraiseksi.

Koulutuksen sisältö

Tulevaisuuden tutkimukset osoittavat työelämän siirtyvän kohti moniuramallia. Sinulla on mitä todennäköisemmin työelämäsi varrella useita ”uria”. Teet mitä todennäköisemmin myös useampaa työtä samanaikaisesti. Saatat toimia yrittäjänä, palkkatyössä ja/tai osuuskunnan kautta. Nuorisobarometrin (2019) mukaan nuoret haluavat luoda yhä useammin itse oman näköisen ja mielekkään työelämän.

Webinaarissa käydään läpi seuraavia teemoja:

– Mitä hybridityö vaatii minulta?
– Puskurityö tuo turvaa muutoksissa
– Miten johdan itseäni ”monityöviidakossa”?
– Uskalla pyytää -miten hinnoittelen osaamiseni (palkkatyössä ja yrittäjänä)
– Hurraa – Mitä hyödyn hybridityöstä?
– Sosiaalinen media apuna

Kouluttaja: Arnella Nyman on todellinen ”hybridityöläinen”. Hän on yrittäjä, valmentaja, maajoukkueratsastaja ja somevaikuttaja, joka ehtii käydä palkkatyössäkin. Nella rakastaakin uuden oppimista ja hänellä on aina monta rautaa tulessa.  Tulojen koostuessa useasta eri lähteestä on suunnitelmallisuus äärettömän tärkeässä roolissa.

Arnellan, ”Nellan” tavoitteena on saada ihmiset oivaltamaan ja inspiroitumaan antamalla heille työkaluja ja vinkkejä, joiden avulla he pääsevät tavoitteisiinsa – olivat ne sitten pieniä tai suuria. Hybridityöhön hyppäämisessä ja tavoitteisiin pääsemisessä tärkeintä on uskallus ja usko itseensä. Näitä Nella toivoo ihmisten vahvistavan psyykkisen valmentautumisen avulla.  Nella on itse myös psyykkisen valmentautumisen asiantuntija ja hän on kirjoittanut aiheesta mm. gradunsa.

Suomen Ratsastajainliitto valitsi Arnellan vuonna 2015 Vuoden Esikuvaksi. Nellan positiivisuus tarttuu helposti myös kuulijoihin. Kuulijat pitävät erityisesti Nellan positiivisesta ja vakuuttavasta ulosannista, sekä inspiroivasta ja elävästä otteesta. Nella Rakastaakin esiintymistä ja syttyy siitä, kun saa ihmiset oivaltamaan jotakin uutta.

Nellan löydät sosiaalisesta mediasta: https://www.instagram.com/arnellan/  ja https://www.linkedin.com/in/arnella-nyman/

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

– Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.

– Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.

– Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.

– Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.

– Vaikka Zoomin ympärillä on puhuttu paljon tietoturvariskeistä, olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!

Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi.

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Keskiviikko) 16:00 - 17:30