joulukuu, 2022

14joulu18:0022:00Etkot ja teatteri KuopiossaKuopioKuopion kaupunginteatteriTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

MALn jäsen, tervetuloa kuntaetkoille Kuopioon ja sen jälkeen nauttimaan teatterista Kuopion kaupunginteatteriin Huomenna minä lähden -näytelmän parissa. Osallistujan tulee olla MALn jäsen. Teatteritreffit järjestetään yhdessä Kuntien asiantuntijat Kumula ryn kanssa ja paikan päällä on MALn toimiston edustajan lisäksi myös kunta-alan neuvottelupäällikkö Jaakko Korpisaari Akavan Erityisaloista.

AIKA JA PAIKKA:
Tervetuloa keskiviikkona 14.12. Kuopion kaupunginteatterin lämpiöön klo 18 etkoille kuulemaan kunta-alan ja muutenkin työelämän ajankohtaisia asioita, vaihtamaan kuulumisia ja verkostoitumaan kollegoiden kanssa! Ja nauttimaan klo 19 alkaen epookkinäytelmästä: Huomenna minä lähden.

Kutsu on lähetetty sähköpostitse kaikille Pohjois- ja Etelä-Savossa asuville jäsenillemme (jos et ole saanut kutsua, kannattaa tarkistaa roskapostista tai varmistaa, että rekisterissä on oikeat yhteystiedot). Tapaamiseen ovat tervetulleita myös Kuopiossa tuolloin ”piipahtavat” muualla asuvat jäsenemme.

MAL tarjoaa etkot ja teatterilipun, ilmoittauduthan ennakoon viimeistään sunnuntaina 13.11. tästä. (Ilmoittautuminen on sitova, teatterilippuja on rajoitetusti). MAL pidättää oikeuden perua tapahtuma MALn osalta, mikäli tilaisuuteen ei ole osallistujia. Toivottavasti näemme Kuopiossa!

Osoite: Kuopion kaupunginteatteri, Niiralankatu 2, 70600 Kuopio

Aika

(Keskiviikko) 18:00 - 22:00

Sijainti

Kuopion kaupunginteatteri

Niiralankatu 2