helmikuu, 2022

10helmi14:0016:00Johtajuus­seminaari 2022: Onnistu vastuulli­suuden johtamisessa!WebinaariTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU SEMINAARIIN

Kuinka vastuullisuustyötä johdetaan strategisella tasolla? Miten vastuullisuus saadaan osaksi organisaation strategiaa? Ja miten onnistua vastuullisuuden johtamisessa?

Tervetuloa johtajuusseminaariin 10.2.2022 kuulemaan vastauksia, kuinka vastuullisuustyötä johdetaan onnistuneesti. Johtajuusseminaari on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen esihenkilöinä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet pohtimaan johtamisen ajankohtaisia ilmiöitä.

Omat näkemyksensä ja kokemuksensa ajankohtaiseen keskusteluun tuovat Vaasan yliopiston vastuullisuus- ja eettisyysjohtaja Tommi Lehtonen sekä HAM:n Helsinki Biennaalin tuotantopäällikkö Jonna Hurskainen.

Seminaarin paneelikeskustelussa vastuullisuuden onnistunutta johtamista pohtivat:
– Päivi Anttikoski, SOK:in S-ryhmän markkinoinnista, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja
– Niina Hattunen, Ilosaarirockin ja Joensuun popmuusikot ry:n toiminnanjohtaja
– Saana Rossi, kirjailija, advisor ja ex-HR-johtaja

Seminaari pidetään Youtube-striiminä 10.2.2022 klo 14.00–16.00.

Seminaarin juontaa Helsingin Sanomien talouden ja politiikan toimittaja Alma Onali. Aiemmin myös kulttuuri- ja ulkomaantoimittajana työskennellyt Onali on työssään perehtynyt erityisesti erilaisiin vastuullisuuskysymyksiin, niin ilmaston kuin ihmisoikeuksienkin näkökulmasta.

Seminaarin tarjoavat Museoalan ammattiliitto MALn lisäksi Kuntien asiantuntijat -Kumula ry, Skilla ry, Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry, Taide ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry sekä Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry.

Seminaari on avoin ja maksuton jäsenillemme, mutta muistathan ilmoittautua, jotta saat linkin striimiin. Ilmoittautuminen päättyy 9.2.2022 klo 14.00. Tapahtumasta ei tehdä tallennetta, joten varaathan ajan jo kalenteristasi! Tapahtumalinkki on lähetetty 9.2. ilmoittautuneille.

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan johtamisesta!

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä
Puhelin: 040 7747 620
Sähköposti: katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi

Aika

(Torstai) 14:00 - 16:00