kesäkuu, 2022

17kesä09:0010:00MALn ammattilaisaamut: KonservaattoritWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Museoalan ammattiliitto on järjestänyt vuonna 2022 jo useampia etätapaamista konservaattoreille. Tapaamisessa on keskusteltu vilkkaasti ja toiveena on keskustelun jatkaminen. Sovimme kuudennen ja samalla kevään viimeisen seuraavan etäaamukahvin pidettäväksi perjantaina 17.6.2022 klo 9 – 10.

Tule siis taas mukaan keskustelemaan kollegoiden kanssa ja pohtimaan yhdessä MALn kanssa mitä tarpeita konservaattoreilla on ja miten MAL ammattijärjestönä voisi niihin parhaiten vastata.
Kesäkuussa 17.6. teemana tuore kunta-alan työehtosopimus. Saamme vieraaksenne neuvottelupäällikkö Jaakko Korpisaaren Akavan Erityisaloista. Keskustelemme myös edunvalvontatyön jatkotoiveista sekä koulutustoiveista.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki konservaattoreina työskentelevät tai alan koulutuksen saaneet MALn jäsenet sekä muut MALn toiminnasta kiinnostuneet konservaattorit. Vaikka et olisi päässyt mukaan aiemmin, olet tervetullut mukaan!

Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon; klikkaa vain alla olevaa Teams-linkkiä liittyäksesi tapaamiseen. Tervetuloa ammattilaisaamuun!

Linkki ammattilaisaamuun.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä
katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:00