toukokuu, 2022

13touko09:0010:00MALn ammattilaisaamut: KonservaattoritWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Museoalan ammattiliitto on järjestänyt alkuvuonna 2022 jo useampia etätapaamista konservaattoreille. Tapaamisessa on keskusteltu vilkkaasti ja toiveena on keskustelun jatkaminen. Sovimme seuraavan etäaamukahvin pidettäväksi perjantaina 13.5.2022 klo 9 – 10.

Tule siis taas mukaan keskustelemaan kollegoiden kanssa ja pohtimaan yhdessä MALn kanssa mitä tarpeita konservaattoreilla on ja miten MAL ammattijärjestönä voisi niihin parhaiten vastata.
Floran päivänä 13.5. teemana ainakin ajankohtaisin tieto kunta-alan työehtosopimusneuvotteluista sekä muuta konservaattorien edunvalvonta ja jutellaan myös koulutustoiveista.

Keskustelua vetävät MALn toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä ja MALn hallituksen konservaattoriedustaja ja PKLn jäsen Marleena Vihakara.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki konservaattoreina työskentelevät tai alan koulutuksen saaneet MALn jäsenet sekä muut MALn toiminnasta kiinnostuneet konservaattorit. Vaikka et olisi päässyt mukaan aiemmin, olet tervetullut mukaan!

Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon; klikkaa vain alla olevaa Teams-linkkiä liittyäksesi tapaamiseen. Tervetuloa ammattilaisaamuun!

Linkki tapahtumaan tässä

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä
katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:00