marraskuu, 2022

14marras09:0010:00MALn ammattilaisaamut: MuseoassistentitWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Museoalan ammattiliitto aloitti vuonna 2021 etätapaamiset eri ammattiryhmille. Olemme jo ehtineet tavata kaikkien sektoreiden museonjohtajia, museokauppavastaavia, arkeologeja, konservaattoreita, yleisötyöammattilaisia ja museo-oppaita. Tapaamisissa on ollut mukavasti osallistujia eri puolilta Suomea ja niissä on keskusteltu vilkkaasti ja tuotu esiin kunkin ammattiryhmän edunvalvontatarpeita ja toiveita.

Tule mukaan keskustelemaan kollegoiden kanssa ja pohtimaan yhdessä MALn kanssa mitä tarpeita nimenomaan museoassistenteilla on ja miten MAL ammattijärjestönä voisi niihin parhaiten vastata.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki museoassistentit tai museoassistenttitehtävissä työskentelevät MALn jäsenet sekä muut MALn toiminnasta kiinnostuneet museoassistentit.

Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon; klikkaa vain alla olevaa Teams-linkkiä liittyäksesi tapaamiseen. Tervetuloa mukaan ammattilaisaamuun!

Liity tapaamiseen

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä
katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi

Haluatko oman ammattiryhmäsi tapaamisen? Ota yhteyttä Katariinaan. Kuulemme mielellämme eri ammattilaisten työarjesta ja ammatin haasteista sekä tarpeista ja toiveista edunvalvontaan. Ole siis yhteydessä!

Aika

(Maanantai) 09:00 - 10:00